به گزارش وی توضیح داد: به پیشنهاد معاون وزیر نیرو و با توجه به احتمال بازگشت مجدد محدودیت ها تا چند سال آینده، قرار شد کارگروهی متشکل از وزارت نیرو و انجمن فولاد و وزارت صمت برای پیگیری مشکل برق تولیدکنندگان فولاد کشور تشکیل شود این کارگروه به صورت مستمر برنامه های کارشناسی و دغدغه های مشترک صنایع فولاد و برق را دنبال کند.
احرامیان در ادامه اظهار داشت: در این جلسه برنامه تفصیلی و کارشناسی شده انجمن فولاد در رابطه با چگونگی مدیریت تولید در شرایط قطعی برق به معاونین وزیر نیرو تقدیم شد و این برنامه مورد استقبال آن وزارتخانه قرار گرفت. به گفته احرامیان، این برنامه برای تمام شرکتهای زنجیره فولاد و کلیه استانها با توجه به توزیع شرکت های برق منطقه ای تنظیم شده و به گونه ای تدوین شده که در شرایط اضطراری کمبود برق، شاهد کمترین خسارات به واحدهای تولیدی در سال جهش تولید باشیم.
به گفته احرامیان این برنامه کارشناسی به دنبال حمایت از تولید و تأمین متوازن برق در زنجیره فولاد در شرایط بحرانی است و دکتر بختیار نیز ضمن حمایت از این برنامه، خواستار کمترین آسیب وارده به صنایع فولادی در شرایط اضطراری کمبود و قطعی برق بود. وی همچنین پیشنهاداتی برای ساخت نیروگاه های خودتامین و تأمین پایدار برق صنایع فولاد و سرمایه گذاری فولادسازان در صنعت برق مطرح کرد که مقرر شد در جلسات آینده مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
نایب رئیس انجمن فولاد خبر داد: در این جلسه دست یافتن به یک «برنامه زمان بندی تولید و مصرف انرژی برق» مورد توافق قرار گرفت و همچنین بر روی مباحثی همانند بهینه سازی مصرف برق در صنایع انرژی بر نیز گفت و گویی صورت گرفت.
احرامیان در پایان خبر داد: با توجه به مشکلاتی که در تأمین برق در سال های آینده نیز شاهد خواهیم بود، همکاری انجمن فولاد با وزارت نیرو با هدف به حداقل رساندن تأثیرپذیری صنایع فولادی از قطعی و کمبود برق ادامه خواهد داشت به گونه ای که برنامه های مشترکی را در ماه های آینده خواهیم داشت.
- عبور ظرفیت تولید فولاد از ۶۰ میلیون تُن تا پایان برنامه هفتم توسعه/ تامین برق و گاز صنایع فولاد نیازمند سرمایهگذاری ۱۶۴ میلیارد دلاری است!/ ضرورت برنامه ریزی برای صادرات مازاد تولید محصولات فولادی
- جزئیات «تولید از دست رفته» و «عدم النفع» فولاد خراسان از چالش انرژی/هدر رفت بیش از ۲۱۰۰ تن محصول در خلاء کمبود انرژی
- ایجاد نهاد رگولاتور برق برای حل مشکل صنایع
- توسعه ظرفیت تولید فولاد بدون تحقیق به ایجاد ظرفیت راکد انجامیده / لزوم تغییر جهت سرمایهگذاریها در صنعت فولاد
- امتیازات نسبی تولید فولاد در ایران سلب نشود
- زنگ خطری برای سیاستگذاران / صنعت فولاد به سرنوشت صنعت خودرو گرفتار نشود
- برق صنایع در تابستان چگونه تامین خواهد شد؟
- تقدیر وزیر اقتصاد از انجمن فولاد
- شرکت فولاد مبارکه اصفهان عضو انجمن جهانی فولاد شد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران