به گزارش چیلان ، صنعت فولاد کشور در این سالها با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کند. محدودیت های اجتناب ناپذیری که در حوزه انرژی ایجاد شده است، تعرفه های صادرات و مشکلات جهانی بازار فولاد شرایطی را ایجاد می کند که فولادسازان اگر در مسیر گذار از این مشکلات، تدابیری برای تاب آوری و سرمایه گذاری نیندیشند بازنده عرصه صنعت و اقتصاد خواهند بود.
صنعت فولاد کشور در این سالها با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کند. محدودیت های اجتناب ناپذیری که در حوزه انرژی ایجاد شده است، تعرفه های صادرات و مشکلات جهانی بازار فولاد شرایطی را ایجاد می کند که فولادسازان اگر در مسیر گذار از این مشکلات، تدابیری برای تاب آوری و سرمایه گذاری نیندیشند بازنده عرصه صنعت و اقتصاد خواهند بود.
فولاد خوزستان با درک چنین شرایطی فعالیت های خود را در ایستگاه سودآوری متوقف نکرده و برای مدیریت شرایطِ خاصِ ایجاد شده و استفاده بهینه از زمان، نیروها و امکانات، راهبرد تاب آوری با مدیریت هزینه ها، اصلاح الگوی مصرف و اجرای طرح های توسعه ای و فناورانه را در دستور کار قرار داده و همزمان با اجرای پروژه های بزرگ سرمایه گذاری، تلاش می کند مشکلاتی که امروز در سطح خُرد و کلان، صنعت فولاد کشور را دچار مشکل کرده، در آینده امکان ظهور و بروز نیابند کما اینکه اگر در گذشته چنین رویکردی حاکم می بود امروزه شاهد بروز مشکلات در صنعت فولاد نبودیم.
مدیرعامل فولاد خوزستان اخیرا گفته است: “صنعت فولاد کشور با چالشهای امروز رویکرد خود را از سودآوری به تابآوری تغییر داده است. هر شرکت فولادی برای ادامه بقای خود، باید بر تکمیل زنجیره خود تمرکز نماید.”
این سخنان نشان می دهد مدیران این شرکت مهم فولادی درصدند شرایط ایجاد شده را به فرصت تبدیل کنند و کارهای نکرده دیروز را انجام بدهند تا در آینده سودآوری مداوم و پایدار شرکت را شاهد باشیم.
شرکت های پیشرو برای همه شرایط برنامه دارند و وجود محدودیت های غالبا بیرونی، مانع از ابتکار، روزآمدی و فرصت سازی آنان نمی شود و به نظر می رسد چنین رویکردی در فولاد خوزستان حاکم شده است.
- قسمت دهم | یادمان می ماند / تقدیم به آنان که در میانه آتش ایستادند!
- چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟/ بخش دهم: هزاران شغل پایدار
- آیا هدف فقط یک مجتمع صنعتی بود؟
- فشار بر اقتصاد ملی با محدودسازی برق فولاد خوزستان
- قسمت چهارم | قهرمانان گمنام
- چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟
- روایت حمله ناجوانمردانه دشمنان آمریکاییصهیونیستی به زیرساختهای غیرنظامی ایران اسلامی در شرکت فولاد خوزستان
- بخش ششم: فروش حدود ۱۹ میلیون تن محصول در ۵ سال گذشته
- چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟ (بخش پنجم: تولید حدود ۶۳ میلیون تن گندله، آهن اسفنجی و فولاد در ۵ سال گذشته)

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان






















