
به گزارش چیلان ، براساس این توافق که پس از امکان سنجی اولیه خطوط تولید و تجهیزات فرایندی صنعتی صورت گرفت، طرح بازیابی انرژی حاصل از جمع آوری حرارت اتلافی دودکش های صنعتی مجتمع فولاد سبزوار در راستای پیشگیری از هدررفت انرژی به اجرا در می آید.
این نخستین پروژه راهبردی در عرصه کنترل دارایی های انرژی ست که به صنایع محوری فولاد امکان می دهد تا علاوه بر بهینه سازی فرایندهای تولید، نسبت به کنترل هزینه های ناشی از توقف یا کاهش عرضه انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی از طریق بازیافت انرژی و انتقال مجدد آن به چرخه تولید مبادرت نمایند.
در این راستا، نشست سه جانبه مدیران ارشد شرکت های مزبور امروز با حصول توافقاتی مبنی بر ارائه طرح نهایی مبتنی بر رفع گلوگاههای مطالعاتی برای اجرایی سازی این پروژه همراه بود.
رئیس هیات مدیره گروه MMTE با اشاره به شراکت راهبردی با گروه مپنا در پیوند و تجمیع ظرفیت های فناورانه متقابل به خصوص در اعطای خدمات تخصصی دانش پایه به شرکت های عمده صنایع معدنی و فولاد عنوان کرد که این طرح در شمول راهبردهای ملی مدیریت ناترازی انرژی به عنوان یکی از آرمان های دیرینه برنامه های توسعه، نقش مهمی در نگهداشت ظرفیت تولید واحدهای صنعتی و پایداری کسب و کارهای صنعت فولاد ایفا خواهد نمود.
مهندس دیسفانی، معاون فروش و بازاریابی شرکت مپنا بویلر نیز در این نشست گفت: پس از رونمایی یافته ها و طرح مشترک با گروه MMTE که حاصل مطالعات و تحقیقات مستمر پیرامون نوآوری در صنایع در حال بهره برداری ست گفت: تمامی ملاحظات فنی و اقتصادی این طرح در سطح تخصصی انجام یافته و به زودی پس از بازدیدهای عملیاتی جدید از کارخانجات فولاد سبزوار در جهت کنترل داده های ارائه شده، چارچوب نهایی اجرای طرح فنی بازیافت حرارتی با تایید شرکت سازنده این مجتمع (گروه MMTE) طراحی و ارایه خواهد شد.
مهندس شاه نظری، عضو هیات مدیره مجتمع فولاد سبزوار نیز با استقبال از رویکردهای نوآورانه به ویژه در زمینه انرژی و سوخت مصرفی صنایع، بهره وری و کارایی تولید را از نتایج ثمر بخش جاری سازی فناوری دانست و تاکید کرد که مجتمع فولاد سبزوار با درک مسئولیت ملی خود در حوزه رفع موانع ناترازی انرژی ، به سهم خود بر ادامه تلاش ها و سرمایه گذاری تا دستیابی به نتایج موثر به وبژه از منظر بهینه سازی عملکرد عملیاتی تمرکز خواهد یافت.
وی افزود: حمایت از توانمندی های فنی و مهندسی داخلی به خصوص در اجرای بسترهای تولید رقابتی در اولویت های این مجتمع قرار دارد.
- کسب افتخاری دیگر توسط شرکت پارس فولاد سبزوار
- رکورد فروش شرکت پارس فولاد سبزوار شکسته شد
- کسب رکورد تولید روزانه ۲۸۸۰ تن آهن اسفنجی با میانگین ریت تولید ۱۲۰ تن بر ساعت
- زمزم ۳،توانمندی شاخص مهندسی و اجرا در صنعت فولاد
- ماشین ریخته گری فولاد سازی میانه در مرحله نصب قرار گرفت
- مجمع عمومی عادی سالانه شرکت MMTE برگزار شد
- وزیر پیشنهادی صمت مشخص شد/ علیآبادی از مپنا به صمت می رود
- فسبزوار علیرغم محدودیتهای گاز و برق، ۱۸ هزار تن بیش از برنامه آهن اسفنجی تولید کرد
- ورود سه ریفرمر فولادی دیگر به عرصه تولید در ایام دهه فجر/ با بهره گیری از کاتالیست شرکت توسعه صنایع نفت و گاز سرو

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان