- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا: تنها ۹.۵ درصد مقاطع طویل عرضه شده فروش رفت! (به همراه جدول)
- آیا کمبود حلب، علت کمبود روغن جامد در بازار است؟/ شرکت فولاد توانآور آسیا: هیچ مشکلی در تأمین ورق حلب وجود ندارد/ رسوب انبوه ورق قلعاندود حلب به اطلاع تولیدکنندگان روغن رسیده است
- آخرین اخبار صنعت فولاد و صنایع معدنی در اپلیکیشن جامع فولاد/ گروه رسانهای چیلان را در اپلیکیشن انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران دنبال کنید+ ویدئو
- کاهش تولید در فولاد سنگان در پی قطعی مکرر برق و گاز
- فولاد خوزستان و فولاد مبارکه طلایه دار بومی سازی کاتالیست در صنعت فولاد کشور
- کارنامه تولید فولاد دنیا در سال ۲۰۲۰/ ایران پیشتاز رشد تولید فولاد در دنیا/ روسیه جای آمریکا و ترکیه جای آلمان را گرفت + نمودار
- نتیجه عرضه شمش فولادی در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۵ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۲۱۹ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- نامه رئیس اتاق بازرگانی تهران به کمیسیون صنایع مجلس: تصویب طرح فولادی مجلس حداقل برای ۶ ماه متوقف شود/ این طرح، عزم مجلس برای حمایت از بازار سرمایه را زیر سوال میبرد/ زنجیره فولاد به قانون جدید نیاز ندارد
- بازار جهانی فولاد در فاز اصلاح کوتاهمدت قیمتها/ قیمت شمش فولادی در منطقه CIS باز هم کاهش یافت/ خریداران محصولات فولادی منتظر کاهش بیشتر قیمتها
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۴ (تازهترین شماره) + دانلود

ترجمه چیلان از متال اکسپرت، در بلندمدت مجددا پاکستان ممکن است با کمبود محصولات نیمه نهایی مواجه شود چون تولید داخلی به جهت ناکافی بودن، نیازهای داخلی را پوشش نخواهد داد.
NTC حقایقی از قیمت های دامپینگ تامین کنندگان بیلت چینی را پیدا کردند که موجب آسیب جدی به صنعت فولاد داخلی پاکستان شده است.
دولت پاکستان به منظور جبران خسارت و محافظت از بازار داخلی، عوارض و تعرفه های آنتی دامپینگ ۲۴ درصد را بر روی واردات بیلت چین در نظر گرفتند.
تعرفه های آنتی دامپینگ نهایی از ۲۲ ژوئن ۲۰۱۷ به اجرا در آمد و برای مدت ۵ سال موثر خواهد بود.
قابل ذکر است، ظرفیت تولید بیلت پاکستان ۲.۶ میلیون تن در سال است درحالی که رفیت مقاطع طویل آن ۳.۴ میلیون تن در سال است.
علاوه براین، پاکستان قصد دارد حدود یک میلیون و ۱۲۵ هزار تن ظرفیت مقاطع طویل دیگر را تا سال ۲۰۱۸ وارد مدار تولید نماید تا نیازهای رو به رشد بخش ساخت و ساز را پوشش دهد.
بنابراین تولیدکنندگان محصولات نیمه نهایی به منظور پوشش نیازهای مواد اولیه خود باید به فکر واردات از منابع جایگزین بعد از اجرای قوانین و تعرفه های آنتی دامپینگ باشند.
به طور ویژه کشورهای CIS و ایران فرصت خوبی را برای تقویت خود در بازار پاکستان یافته اند و می توانند سهم خود در بازار این کشور را افزایش دهند.
گفتنی است، NTC در ماه آگوست تحقیقاتی را در خصوص دامپینگ و وادرات شمش از چین آغاز کرده بود. این درخواست به تقاضای فولادسازان داخلی نظیر Abbas Steel، Agha Steel و Amreli Steel صورت گرفته بود.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران