- تعمیرات اساسی کمپرسورهای هوای فشرده در کارخانه اکسیژن فولاد خراسان با اتکا به توان داخلی
- پیام تبریک انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران خطاب به دکتر سعدمحمدی + متن و تصویر پیام
- انتصاب دکتر سعدمحمدی بهعنوان معاون معدنی وزارت صمت، کاملاً بجا و شایسته بود/ سعدمحمدی از چهرههای شاخص صنعت فولاد و صنایع معدنی است
- پیشنهادات اصلاحی انجمن فولاد در خصوص طرح «توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد»/ صادرات فولاد را محدود نکنید/ محصولات نهایی همچون لوله و پروفیل بهصورت حداکثری در بورس کالا عرضه شود +متن کامل نامه
- جزئیات کامل مصرف ظاهری فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی در ۹ ماه نخست امسال/ رشد ۳۳ درصدی مصرف ظاهری میلگرد همزمان با رکود و شیوع کرونا
- رکوردشکنی چادرملو در تولید کنسانتره
- کاهش ۱۷ درصدی صادرات فولاد کشور در ۹ ماهه نخست امسال/ محدودیتهای صادرات فولاد و درآمدهای ارزی از دست رفته/ جزئیات کامل صادرات فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / کاهش حدوداً ۱۰ درصدی قیمت ورق گرم + جدول
- رشد ۲۲۹ درصدی خالص فولاژ + جدول
- داریوش اسماعیلی از معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت استعفا کرد

به گزارش چیلان ، با این وجود آنها سیگنال های مثبتی را در بازار دیده اند و به جهش قیمت در آینده نزدیک امیدوار شدند.
بهای نورد گرم از سوی بسیاری از کارخانجات اصلی چین، ۵۷۰ تا ۵۸۰ دلار در هر تن فوب بنادر چین عرضه می شود که تقریبا بدون تغییر از قیمت های قبل یعنی ۵۷۰ تا ۵۸۵ دلار در هر تن است.
گفته می شود پس از کاهش پیشنهادات خرید در اوایل ماه، تامین کنندگان سفارشات زیادی را از سوی بازارهای بین المللی دریافت کرده اند.
بسیاری از تولیدکنندگان چینی حجم فروش آتی خود برای تحویل در ماه مارس را به فروش رسانده اند و این مسئله سبب شد قیمت ها برای مدتی در ثبات باقی بماند. کاهش قیمت های صادراتی سبب افت قابل توجه قیمت های داخلی نیز شد به گونه ای که ۱۷ دلار در هر تن قیمت های داخلی کاهش یافت.
با این وجود فعالان داخلی چین امیدوارند این روند طولانی نشود چراکه در هفته های جاری موجودی انبارهای کارخانجات و تجار هر دو کاهشی بوده است بنابراین بازار فشار کمتری را شاهد است و چشم انداز بازار به تدریج بهبود می یابد.
طبق این گزارش، به تازگی قراردادی با پاکستانی ها به قیمت ۵۷۰ دلار در هر تن برای تحویل در پاکستان و ۵۵۰ دلار فوب چین بسته شده است. چینی ها در قرارداد با ویتنام قیمت های کمتر از ۵۷۰ دلار سی اف آر ویتنام و ۵۵۰ دلار فوب چین را پیشنهاد نمی دهند.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران