از فرصت طلایی صادرات فولاد ایران استفاده بهینه کنیم
برخلاف افرادی که دیدگاهشان این است که ایران به 55 میلیون تن نمی رسید به نظر می رسد در 1404 به 60 تا 61 میلیون تن ظرفیت در فولادسازی خواهیم رسید.

بهمن تجلی زاده معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در گفت و گو با  چیلان  گفت: آمارها حکایت از آن دارد که در حال حاضر ۱۹ میلیون تن ظرفیت تولید بیلت و بلوم در کشور وجود دارد و در ۲ سال آینده یعنی تا سال ۹۸ بالغ بر ۱۷ میلیون تن دیگر به این ظرفیت افزوده می شود و ظرفیت به چیزی حدود ۳۶ میلیون تن می رسد.

وی افزود: ظرفیت اسلب نیز در حال حاضر ۱۱ میلیون تن است و با اضافه شدن واحدهای جدید ظرف ۲ سال آینده، به ۱۷ میلیون تن می رسد. در مجموع ۵۳ میلیون تن ظرفیت تا سال ۹۸ ایجاد خواهد شد.

تجلی زاده اظهار داشت: در افق ۱۴۰۴ حدود ۲ میلیون تن دیگر به ظرفیت اسلب و ۶ میلیون تن به ظرفیت بلوم و بیلت افزوده می شود و برخلاف افرادی که دیدگاهشان این است که ما به ۵۵ میلیون تن نمی رسیم به نظر می رسد در ۱۴۰۴ به ۶۰ تا ۶۱ میلیون تن ظرفیت در فولادسازی می رسیم و اینجاست که نقش صادرات و ضرورت توسعه آن مطرح می شود.

وی در توضیح بیشتر این موضوع خاطرنشان کرد: برای آنکه این ظرفیت ها را بکار بگیریم باید بازارهای بین المللی صادراتی مناسب برای محصولات تعریف کنیم چراکه سرانه مصرف در بازار داخلی از ۲۰۰ کیلوگرم نهایتا به ۴۰۰ کیلوگرم خواهد رسید و با فرض جمعیت ۹۰ میلیون نفری، ظرفیت مصرف داخل به ۳۶ میلیون تن خواهد رسید و مابقی بایستی صادر گردد.

معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در خاتمه افزود: لزوما باید هر چه سریعتر مشوق های مالی و بانکی و معافیت ها برای صادرکنندگان تعریف شود چرا که در غیر این صورت از فرصت طلایی اختلاف قیمت داخلی و جهانی فولاد در راستای توسعه صادرات غیر نفتی کشور بهره برداری بهینه صورت نمی پذیرد.

2

تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۲
شناسه مطلب : 16952
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی