- نتیجه عرضه شمش فولادی در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۵ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۲۱۹ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- نامه رئیس اتاق بازرگانی تهران به کمیسیون صنایع مجلس: تصویب طرح فولادی مجلس حداقل برای ۶ ماه متوقف شود/ این طرح، عزم مجلس برای حمایت از بازار سرمایه را زیر سوال میبرد/ زنجیره فولاد به قانون جدید نیاز ندارد
- بازار جهانی فولاد در فاز اصلاح کوتاهمدت قیمتها/ قیمت شمش فولادی در منطقه CIS باز هم کاهش یافت/ خریداران محصولات فولادی منتظر کاهش بیشتر قیمتها
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۴ (تازهترین شماره) + دانلود
- اقدامات فولاد مبارکه در زمینه بومیسازی باید الگوی بقیه شرکتها شود
- محصولات فولاد اکسین میتواند در پروژههای بینالمللی استفاده شود
- دستور معاون اول رئیس جمهور برای بازنگری و اصلاح شیوهنامه تنظیم بازار فولاد/ جهانگیری: هیچ علامت منفی به بورس داده نشود + تصویر نامه
- آغاز فصل نوینی در مناسبات وزارت صمت و زنجیره فولاد/ جنجالهای پیشین زنجیره فولاد حتی به کاخ سفید نیز میرسید
- فشار سنگین بهره بانکی بر شانه شرکتهای فولادی/ جزئیات طرحهای توسعهای فولاد نطنز
- خروج دلالان از بازار فولاد/ حدودا ۶۰ درصد شمش عرضه شده در بورس کالا، بیمشتری مانده است + نمودار

بهمن تجلی زاده معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در گفت و گو با چیلان گفت: آمارها حکایت از آن دارد که در حال حاضر ۱۹ میلیون تن ظرفیت تولید بیلت و بلوم در کشور وجود دارد و در ۲ سال آینده یعنی تا سال ۹۸ بالغ بر ۱۷ میلیون تن دیگر به این ظرفیت افزوده می شود و ظرفیت به چیزی حدود ۳۶ میلیون تن می رسد.
وی افزود: ظرفیت اسلب نیز در حال حاضر ۱۱ میلیون تن است و با اضافه شدن واحدهای جدید ظرف ۲ سال آینده، به ۱۷ میلیون تن می رسد. در مجموع ۵۳ میلیون تن ظرفیت تا سال ۹۸ ایجاد خواهد شد.
تجلی زاده اظهار داشت: در افق ۱۴۰۴ حدود ۲ میلیون تن دیگر به ظرفیت اسلب و ۶ میلیون تن به ظرفیت بلوم و بیلت افزوده می شود و برخلاف افرادی که دیدگاهشان این است که ما به ۵۵ میلیون تن نمی رسیم به نظر می رسد در ۱۴۰۴ به ۶۰ تا ۶۱ میلیون تن ظرفیت در فولادسازی می رسیم و اینجاست که نقش صادرات و ضرورت توسعه آن مطرح می شود.
وی در توضیح بیشتر این موضوع خاطرنشان کرد: برای آنکه این ظرفیت ها را بکار بگیریم باید بازارهای بین المللی صادراتی مناسب برای محصولات تعریف کنیم چراکه سرانه مصرف در بازار داخلی از ۲۰۰ کیلوگرم نهایتا به ۴۰۰ کیلوگرم خواهد رسید و با فرض جمعیت ۹۰ میلیون نفری، ظرفیت مصرف داخل به ۳۶ میلیون تن خواهد رسید و مابقی بایستی صادر گردد.
معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در خاتمه افزود: لزوما باید هر چه سریعتر مشوق های مالی و بانکی و معافیت ها برای صادرکنندگان تعریف شود چرا که در غیر این صورت از فرصت طلایی اختلاف قیمت داخلی و جهانی فولاد در راستای توسعه صادرات غیر نفتی کشور بهره برداری بهینه صورت نمی پذیرد.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران