- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / کاهش حدوداً ۱۰ درصدی قیمت ورق گرم + جدول
- رشد ۲۲۹ درصدی خالص فولاژ + جدول
- داریوش اسماعیلی از معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت استعفا کرد
- رشد ۱۲ درصدی تولید فولاد کشور در ۹ ماه نخست سال جاری/ جزئیات تولید فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- تأمین گاز فولاد مبارکه، نصف شده است/ تأثیر افت فشار گاز بر تولید فولاد مبارکه
- خبر خوب و بد هفته/ خبر تحریمی هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- آیا فولاد در ایران واقعاً گران است؟/ مقایسه نرخ شمش فولادی در ایران با نرخهای جهانی (به همراه نمودار)
- روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ ثبات قیمتها در سقف/ آخرین قیمتهای فولاد در منطقه CIS (به همراه نمودار)
- آگهی استخدام در شرکت صنایع فولاد نور
- رانت ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی بازار فولاد در جیب عدهای قلیل!/ کلامی که انجمن فولاد از سال ۹۷ گوشزد میکند

به گزارش چیلان ، میزان تولید کنسانتره سنگ آهن شرکتهای بزرگ در ۶ ماهه نخست امسال، ۴ درصد افزایش یافت و از ۲۴.۶ میلیون تن عبور کرد. میزان تولیدکنسانتره در شهریور نیز به ۴ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۳۷۲ تن رسید که نسبت ماه مشابه سال گذشته (۴ میلیون و ۱۴ هزار و ۶۲۹ تن)، حاکی از افزایش ۶ درصدی است.
به گزارش چیلان ، ۹ شرکت بزرگ تولیدکننده کنسانتره سنگ آهن از ابتدای فروردین تا پایان شهریور، ۲۴ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۶۹۰ تن تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۲۳ میلیون و ۷۴۴ هزار و ۱۰۲ تن بود.
از این میزان، شرکتهای «گل گهر» ۸ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۹۷۷ تن، «چادرملو» ۵ میلیون و ۵۴۱ هزار و ۱۶۹ تن، «توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه» ۳ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۷۹۶ تن، «گهر زمین» ۲ میلیون و ۲۰۹ هزار و ۳۲۸ تن، «مرکزی» ۲ میلیون و ۶۷ هزار و ۱۲۲ تن، «توسعه فراگیر سناباد» یک میلیون و ۲۶۰ هزار و ۴۲۳ تن، «اپال پارسیان سنگان» یک میلیون و ۱۳۱ هزار و ۲۸۴ تن، «صبانور» ۷۱۰ هزار و ۹۲۱ تن و «جلال آباد» ۲۱۳ هزار و ۶۷۰ تن کنسانتره تولید کردند.
افزایش ۶ درصدی تولید کنسانتره در شهریور
میزان تولیدکنسانتره در شهریور، ۴ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۳۷۲ تن بود که نسبت به رقم مدت مشابه سال گذشته (۴ میلیون و ۱۴ هزار و ۶۲۹ تن)، ۶ درصد افزایش یافت.
طی ۶ ماهه نخست امسال، شرکت های بزرگ ۸ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۹۸۳ تن کنسانتره به شرکت ها ارسال کردند که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته (۱۰ میلیون و ۶۰ هزار و ۵۸۰ تن)، ۱۲ درصد کاهش نشان می دهد.
میزان ارسال کنسانتره در شهریور نیز یک میلیون و ۵۴۲ هزار و ۴۱۹ تن بود که نسبت به رقم مدت مشابه سال گذشته (یک میلیون و ۶۲۲ هزار و ۹۸۲ تن)، حاکی از کاهش ۵ درصدی است.
کاهش ۴۹ درصدی تولید دانه بندی
شرکت های بزرگ، طی ۶ ماهه نخست امسال، ۶۴۰ هزار و ۹۲۸ تن سنگ آهن دانه بندی تولید کردند که نسبت به رقم مدت مشابه سال گذشته (یک میلیون و ۲۵۶ هزار و ۹۱۷ تن)، ۴۹ درصد کاهش نشان می دهد.
- رشد حدوداً ۱۳ درصدی تولید فولاد خام ایران در ۱۱ ماه نخست ۲۰۲۰/ رشد ۱۴ درصدی تولید فولاد ایران در ماه نوامبر/ ایران همچنان پیشتاز رشد تولید فولاد در جهان (به همراه نمودار)
- رشد ۱۱ درصدی تولید فولاد کشور در ۷ ماه نخست سال جاری/ جزئیات کامل تولید آهن اسفنجی، فولاد میانی و محصولات فولادی در ایران
- آمار تولید شرکتهای بزرگ فولادی در نیمه نخست امسال/ گندله در صدر افزایش تولید/ رشد ۷ درصدی تولید شمش شرکتهای بزرگ فولادی
- آمار تولید گندله در چهار ماه نخست سال جاری
- نگاهی آماری به زنجیره فولاد کشور در سال ۱۳۹۸
- تداوم رشد ۵ درصدی تولید فولاد میانی ایران ۴ ماهه اول ۹۸/ رشد تولید محصولات فولادی ۱۲ درصد است/ تولید آهن اسفنجی با ۱۰ درصد رشد ۹.۵ میلیون تن آهن اسفنجی شد

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران