مشکل فروش فولاد غرب آسیا رفع می شود
مشکل نقدینگی، مالیاتی و فروش فولاد غرب آسیا مرتفع می شود تا این شرکت بتواند گام های موثری در تولید و اشتغال بردارد.

احمد ذاکری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم، گفت: حمایت دولت از واحد صنعتی فولاد غرب آسیا برای تامین نقدینگی مورد نیاز این مجموعه با پرداخت تسهیلات ویژه و بخشودگی قسمتی از سود بانکی ادامه دارد؛ همچنین مشکل مالیاتی این واحد صنعتی با همکاری نهادهای مالیاتی و تقسیط بدهی ها برطرف شده و برای رفع مشکل بازار فروش واحد صنعتی فولاد غرب آسیا نیز، توافق های مناسبی میان آن با شرکت های وابسته مانند فولاد مبارکه به انجام رسیده و بازار خوبی به خصوص بعد از برجام و گشایش های اقتصادی حاصل از آن، برای فروش محصول های واحد صنعتی فولاد غرب آسیا فراهم شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: تدبیر و حمایت دولت درکنار هم افزایی دستگاه های اجرایی با بخش خصوصی باعث شد، واحد صنعتی فولاد غرب آسیا در قم با پشت سر گذاشتن برخی مشکلات به سمت تولید ۳۰ هزار تنی محصول حرکت کند.

ذاکری افزود: واحد صنعتی فولاد غرب آسیا از بزرگترین مجتمع های فعال در بخش صنعت استان قم است که می تواند انواع ورق های آهنی نورد سرد را به میزان ۵۰۰ هزار تن در سال تولید کند.

وی ادامه داد: واحد صنعتی فولاد غرب آسیا بر اساس مجوز های صادر شده می تواند برای ۵۰۰ تن به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کند و هم اکنون ۴۲۵ تن در این مجموعه مشغول به کار هستند که در آینده نزدیک با افزایش میزان تولید این تعداد به همان ۵۰۰ تن خواهد رسید.

ذاکری با اشاره به این که واحد صنعتی فولادغرب آسیا به صورت فعال مشغول تولید محصول است، بیان کرد: میزان تولید محصول این واحد صنعتی در چهار ماه گذشته به ترتیب، در شهریور ماه ۶ هزار تن، مهرماه ۶ هزار تن، آبان ماه ۱۱.۶ هزار تن و آذر ماه ۱۷.۷ هزار تن بوده است.

ذاکری گفت: واحد صنعتی فولاد غرب آسیا در سال ۸۹ با هدف بالا بردن ظرفیت تولید فولاد کشور در منطقه صنعتی نیزار قم (محور قم – دلیجان – ۵۰ کیلومتری جنوب قم ) به بهره برداری رسید و هم اکنون از ۴۵ درصد ظرفیت تولید این واحد صنعتی استفاده می شود که این میزان روز به روز در حال افزایش است.

وی با اشاره به این که میزان سرمایه درگردش واحد صنعتی فولاد غرب آسیا در سه ماه گذشته ( از ابتدای مهرماه تا پایان آذرماه) ۳۰۰ میلیارد ریال بوده است، افزود: مهمترین مشکل این واحد صنعتی برای ادامه فعالیت در شرایط کنونی، کمبود نقدینگی برای تامین مواد اولیه است و برای حل آن دست کم به ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه و اعتبار دیگر نیاز است و در همین رابطه تلاش های مستمری برای افزایش خط اعتبار این شرکت در حال انجام است.

رئیس سازمان صمت استان قم با بیان این که واحد صنعتی غرب آسیا در بخش صنایع بزرگ کشور قرار دارد و رفع مشکل های آن در اولویت برنامه های اقتصادی استان قم و کشور است، ادامه داد: مشکلات این واحد صنعتی از جمله تامین نقدینگی، مساله مالیات و بازار فروش محصول، با دستور استاندار و همکاری دستگاه های اجرایی استان قم در حال رفع شدن است.وی با اشاره به روند رو به رشد واحد صنعتی فولاد غرب آسیا، افزود: تمام استانداردهای مرتبط با موضوع کیفیت، بهداشت و امنیت کارکنان در این مجتمع صنعتی مورد توجه قرار گرفته و حفظ سلامتی افرادی که در این مجموعه مشغول به کار هستند در اولویت برنامه های توسعه ای شرکت است.

وی ادامه داد: واحد صنعتی فولاد غرب آسیا با استفاده از نیروی انسانی توانمند و همچنین دستگاه ها و ابزارهای روز دنیا مانند خطوط شستشو و برش طولی، ورق های فولادی نورد سرد را با بالا ترین کیفیت به منظور تامین نیازهای داخلی و صادرات به بازارهای بین المللی، تولید می کند.

ذاکری بیان کرد: میزان تولید محصول واحد صنعتی فولاد غرب آسیا به ۲۰ هزار تن در ماه رسیده است که در همین رابطه در آذرماه سال جاری، جشنی با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استان در محل شرکت برگزار شد و امید است با تامین مواد اولیه مورد نیاز در بهمن ماه امسال، جشن تولید ۳۰ هزار تن محصول در این واحد صنعتی برگزار شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی واحد صنعتی غرب آسیا، با توجه به برنامه ریزی های انجام شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای تحقق برنامه های توسعه کشور، مقرر شده است که تا سال ۱۴۰۰ تولید فولاد خام سالانه فعلی کشور از میزان ۸,۵ میلیون تُن به ۲۸ میلیون تُن و همچنین ۳۵ میلیون تُن انواع محصولات نهایی افزایش داده شود. یکی از محصول های عمده مورد تقاضای بازار مصرف داخلی که از موقعیت بسیار مناسب صادراتی نیز برخوردار می باشد، ورقهای تولید شده در نورد سرد است. این نوع ورق در صنایع زیر‌بنایی، کاربُردهای فراوان دارد. بر اساس بررسی های انجام شده، میانگین تقاضای بازار به این محصول تا سال ۱۴۰۰ به حدود چهار میلیون تُن در سال خواهد رسید.

شرکت فولاد غرب آسیا به اهتمام سرمایه‌گذاران خصوصی و با تکیه بر تجربه‌ مدیران ارشد فولاد مبارکه در سال ۱۳۸۳ برای اجرای پروژه نورد ورق سرد به ظرفیت ۵۵۰،۰۰۰ تن در سال با ضخامت نهایی ۰,۱۸ تا ۳ میلیمتر، عرض ۶۰۰ تا ۱۷۰۰ میلیمتر و وزن هر کلاف ۶ تا ۳۰ تن با استانداردهای بین‌المللی، در زمینی به مساحت ۵۳ هکتار و زیربنای ۴۰،۰۰۰ متر مربع در استان قم، ۳۰ کیلومتری شهرستان دلیجان تاسیس شد.

بیشتر محصول های این واحد صنعتی در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، پوشش ساختمان‌ها، ورق‌های رنگی، ورق‌های گالوانیزه، قوطی سازی برای صنایع بسته‌بندی مانند رنگ روغن‌های صنعتی، کنسروسازی و غیره مصرف می‌شود.

2

2

تاریخ انتشار : ۲ بهمن ماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۲۰
منبع : خبرگزاری ایرنا
شناسه مطلب : 10099
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی