
سید علی محمد ابویی مهریزی، رئیس سندیکای لوله و پروفیل با تاکید بر اینکه ورق فولادی مواد اولیه بسیاری از صنایع پایین دستی است، به چیلان گفت: با توجه به گستردگی صنایعی که از ورق به عنوان مواد اولیه استفاده می کنند، ورق فولادی به عنوان زیر ساخت صنعت کشور محسوب شده و برای توسعه کشور از آن استفاده می گردد.
به طور مثال نیاز کشور به لوله های انتقال آب برای تامین آب آشامیدنی نشان می دهد که ۶ میلیون تن ورق ۱.۵ تا ۱۶ میلی متر نیاز داریم که در صورت تامین ورق مورد نیاز، بخشی از این لوله ها از سوی سندیکای لوله و پروفیل و انجمن لوله های قطور تولید می شود.
ابویی خاطرنشان کرد: اعتقاد من این است اگر تنها هدف بازرگانی مطرح است، با صادرات می توان به آن رسید درحالی که اگر بحث اشتغال و بازرگانی با هم در کشور مطرح می شود باید تمامی بخش ها برادرانه در جهت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور حرکت کنند. لذا توصیه من این است ورق در داخل به قیمت های جهانی عرضه گردد و تامین نیاز داخل هم به صورت واقعی در اولویت تولیدکنندگان داخلی قرار گیرد. این موضوع نه تنها سبب ایجاد اشتغال می شود بلکه محصول نهایی و با ارزش افزوده بیشتر صادر خواهد شد.
رئیس سندیکای لوله و پروفیل ادامه داد: ما اعتقادی به واردات کالا از خارج نداریم بلکه اولویت نخست ما تامین از بازار داخل است اما لازم است قیمت ها منطقی شود و بازارسازی موجود از بین برود تا واحدها متضرر نگردند.

محمدجعفر صالحی
معاون خرید ذوب آهن اصفهان

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

سیدرضا شهرستانی
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد