هم اندیشی نوردکاران با رنگ و بوی تنظیم بازار و تعاونی صادراتی
چهل و دومین جلسه هم اندیشی رسته نورد به منظور بررسی مباحث مطرح شده در جلسه ستاد زنجیره فولاد و ستاد تنظیم بازار برگزار شد.

حمیدرضا طاهری زاده، نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد درباره این جلسه به  چیلان  گفت: بحث بسیاری مهمی که امروز مطرح شد، در مورد نامه ای بود که ستاد تنظیم بازار از انجمن خواسته تا چالش ها و راهکارهای مدیریت بازار فولاد را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: بر همین اساس در نامه انجمن، درخواست شد موضوع عرضه شمش بر اساس  ۸۹ درصد  قیمت میلگرد در بازار با جدیت مورد توجه ستاد تنظیم بازار  قرار گیرد و با حضور نماینده سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و  وزارت صنعت، معدن و تجارت و همین طور بورس کالای ایران و انجمن میانگین قیمت میلگرد بازار کشف شده و ۸۹ درصد آن مبنای قیمت شمش قرار گیرد.

نایب رئیس انجمن فولاد خاطرنشان کرد: موضوع مطرح شده دیگر تاسیس تعاونی صادرات محصولات فولادی بود که قرار است تا هفته آینده اعضای موسس آن تعیین شود و افرادی که تمایل به خرید سهام دارند حضور پیدا کنند. فعالیت این تعاونی تنها صادرات محصولات به سمت بازارهای هدف خواهد بود که امیدواریم با حمایت دولت و تولیدکنندگان زودتر تاسیس و شروع به فعالیت کند.

احمد خوروش، دیگر عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران هم در گفت و گو با  چیلان  گفت:  چهل و دومین جلسه هم اندیشی رسته نورد بیشتر حول و حوش نتایج جلسات ستاد زنجیره فولاد و تنظیم بازار بود چرا که در راستای رفع نگرانی های رئیس جمهور درخصوص تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت های فولاد، پیشنهاداتی در ستاد زنجیره فولاد جهت رفع این نگرانی ها و کنترل بازار مطرح شده تا عرضه به گونه ای در بازار صورت گیرد که مانع تغییرات شدید در قیمت ها گردد. در این خصوص نامه ای هم از طرف انجمن تنظیم شده بود که مفاد آن در این جلسه به بحث گذاشته شد.

خوروش ادامه داد: موضوعی که در ستاد زنجیره فولاد مورد استقبال قرار گرفت، مبحث صادارت بود چراکه اعضای حاضر به اتفاق معتقد بودند راه برون رفت از بحران فعلی صنعت فولاد، صادرات است. در همین راستا همانگونه که در جلسات پیشین رسته پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم یا تعاونی مطرح گردیده بود، در این جلسه هم زمینه تشکیل این تعاونی بررسی شد. ضمنا قرار است طی نامه ای از سوی انجمن درخواست شود که حمایت های لازم از این تعاونی صورت گیرد تا صادرات در سطح وسیع تری انجام شده و موجب تنظیم بازار گردد.

وی ابراز امیدواری کرد که با ظرفیت های ایجاد شده در کشور در حوزه فولاد دیگر محدودیتی در زمینه تامین باقی نخواهد ماند و با اندک حمایتی از تولیدکنندگان محصولات فولادی، رشد صادرات این محصولات اتفاق افتاده و سال آینده هدف صادرات ۱۰ میلیون تن به ثبت خواهد رسید.

خوروش در خاتمه تصریح کرد: ایجاد کنسرسیوم صادرات یکی از راهکارهای نجات واحدهای نوردی است و بنابراین بایستی به سرعت شاهد تعریف هسته مرکزی این تعاونی بود.

2

تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۱۹
شناسه مطلب : 17020
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی