به گزارش چیلان ، ریچارد شن مدیر نمایندگی ایران شرکت مشاور اقتصادی چین (CCIEE) در دیدار با اردشیر سعدمحمدی معاون ایمیدرو اظهار داشت: این شرکت آمادگی دارد کارخانه تولید الکترود گرافیتی با ظرفیت ۳۰ هزار تن را با سرمایه گذاری مستقیم و به صورت ایی پی سی اف (طراحی و مهندسی، تامین، ساخت و تامین مالی) اجرا کند.
به گفته شن، این طرح در ۲ فاز (تولید پترولیوم کک به کربن و تولید کربن به الکترود گرافیتی) قابل اجراست. وی افزود: درخواست ما برای اجرای این طرح، تامین زیرساخت ها است.
اردشیر سعد محمدی، معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو نیز در این جلسه گفت: با توجه به برنامه تولید ۵۵ میلیون تن فولاد خام تا سال ۱۴۰۴، حداقل ۱۰۰ هزار تن الکترود گرافیتی نیاز است که در حال حاضر طرح احداث کارخانه الکترود گرافیتی اردکان (اینجا) با ظرفیت ۳۰ هزار تن در حال اجراست و اکنون تجهیزات آن خریداری شده است.
وی ادامه داد: از پیشنهاد ساخت کارخانه جدید الکترود گرافیتی به صورت “ایی پی سی اف” توسط شرکت مشاوره چین استقبال می کنیم.
سعدمحمدی به جایگاه سواحل جنوبی کشور اشاره کرد و گفت: منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس جایگاه مناسبی برای احداث کارخانه الکترود گرافیتی دارد به این دلیل که زیرساخت ها ایجاد شده است و شرکت های سرمایه گذار در این منطقه ۱۵ سال از مالیات معاف خواهند بود.
شرکت مشاوره اقتصادی چین (CECC) توسط مرکز بین المللی مبادلات بین المللی چین (CCIEE) در مارس ۲۰۱۱ تاسیس شده است. محدوده کسب و کار این شرکت شامل مشاوره استراتژیک، تحقیقات برای پروژه های ویژه، مشاوره مربوط به سرمایه گذاری و تامین مالی، توسعه صنعتی، مشاوره همکاری بین المللی و غیره است.
گفتنی است، طرح فعلی الکترود گرافیتی در منطقه اردگان با سرمایه گذاری مشترک ایمیدرو، فولاد مبارکه، شرکت چادرملو و فولاد خراسان (اینجا) در حال اجراست.
- آب شیرینشده خلیج فارس فردا وارد تأسیسات چادرملو میشود/ عملیات اجرایی انتقال آب خلیج فارس به خراسان و اصفهان با سرمایهگذاری شرکتهای فولادی فردا آغاز میشود
- جزئیات رشد تولید در فولاد مبارکه
- یادداشت رئیس هیات عامل ایمیدرو درباره جایگاه خط انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران
- خط انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران افتتاح شد/ روحانی: این ابرپروژه، خط انتقال امید است/ وزیر صمت: با اجرای این پروژه، ۱۸۰ میلیون مترمکعب آب در سفرههای زیرزمینی پسانداز میشود/ غریبپور: صنایع معدنی آشتی صنعت با طبیعت را رقم زدند
- بزرگترین خط انتقال آب ایران با سرمایهگذاری شرکتهای معدنی فردا افتتاح میشود
- شمارش معکوس برای افتتاح رسمی فاز نخست پروژه انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران
- تقسیم سود ۱۵ تومانی در مجمع سهامداران فولاد هرمزگان/ هرمز مشکلی در تأمین الکترود گرافیتی و گندله ندارد/ مدیرعامل فولاد هرمزگان در پاسخ به چیلان: کرونا بر صادرات ما هیچ تأثیری نداشته است
- تبدیل تهدید تحریم به فرصت در زنجیره فولاد/ نگاه ویژهتر به معادن با آغاز تحریمها/ مصرف الکترود گرافیتی به حداقل رسید
- فولاد مبارکه: برنامهای برای تجدید ارزیابی نداریم/ برای حداقل ۴ سال، الکترود گرافیتی انبار کردهایم/ افزایش ضرایب قیمتی کنسانتره و گندله، توجیهی ندارد (به همراه فایل پیدیاف)
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران