متن کامل این گفتوگو به شرح زیر است:
لطفاً برای شروع، شرکت فرانسوز یزد را بهطور خلاصه برای مخاطبان معرفی کنید؟
شرکت فرانسوز یزد در سال ۱۳۷۶ تاسیس شد و تاکنون بصورت مستمر و صرفا در زمینه مهندسی و تولید نسوزهای ویژه فعالیت می نماید این شرکت تاکنون بالغ بر پانصد هزار تن انواع فرآورده های ویژه عایق و نسوز را مهندسی و تولید نموده است.
مدیران این شرکت به جز بنده، آقای فرهنگ مجاهد رئیس هیئت مدیره و آقای مهندس رامین کیهان آقای مهندس حمید هادیان و آقای مهندس محمد صدوق اعضای دیگر هیئت مدیره هستند.
مشتریان شرکت فرانسوز یزد، بیشتر کدام کارخانجات هستند؟
مشتریان ما کارخانجاتی هستند که با دمای بالا کار می کنند مهمترین مشتریان این شرکت صنایع آهن و فولاد، سیمان ، نفت و پتروشیمی، مس، آلومینیم، سرب و روی و.. میباشند که با توجه به تولیدات ویژه و کیفیت بالایی که فرانسوز یزد دارد بعنوان یکی از برندهای مطرح به مشتریان عرضه می شود. خوشبختانه مشتریان نیز اهمیت کیفیت برتر در بهره وری سازمان خود را درک نموده و به همین دلیل جایگاه فرانسوز یزد در صنعت نسوز مشخص میباشد.
چه پیشنهادی برای تنظیم بازار دارید؟
پیشنهاد ما برای تنظیم بازار این است که تمامی مصرف کنندگان نسوز بویژه صنایع فولاد به بهره وری نسوزها توجه کنند نه تنها به قیمت واحد آن زیرا قیمت بر اساس میزان مصرف بهره وری را مشخص می کند و چه بسا نسوزهایی که قیمت آنها در موقع خرید بالاتر است ولی نرخ مصرف آن چندین برابر کمتر از محصولات با قیمت های رایج است و در کل بهره وری را افزایش و بسیار اقتصادی می شود ضمن آنکه باعث افزایش تولید و جلوگیری از هزینه های دوباره کاری خواهد شد و هزینه عدم النفع تولید نیز شارژ نخواهد شد.
صنعت نسوز با چه مشکلات و چالشهایی روبرو است؟
صنعت نسوز با توجه به اینکه با میزان تولید، مصرف انرژی و هزینه تولید ارتباط مستقیم دارد صنعتی استراتژیک و راهبردی است و به منظرم مهمترین چالش آن خرید بدون توجه به راهبردی بودن آن است. فرآورده های عایق و نسوز را بر اساس تاثیر بر تولید، نرخ مصرف و استخراج بهره وری آن باید خرید نه صرفا براساس قیمت، دیرگدازها محصولاتی فوق تخصصی هستند بنابراین انتخاب آنها و تشیخص بهره ور بودن آنها کاری کاملا تخصصی است و بی توجهی به آن هزینه های زیادی را به مصرف کننده تحمیل می نماید. البته نباید فراموش شود که خدمات پس از فروش و نصب دیرگدازها نیز اهمیت به سزایی دارد و ارتباط مستقیمی با بهره وری آنها پیدا می کند که می بایست توجه خاص داشت.
آیا طرح توسعه در دست اجرا دارید؟
بله فرانسوز یزد تولید کننده انواع جرمهای پیشرفته عایق و نسوز، انواع قطعات ریختنی با کاربردهای بسیار حساس از یک کیلوگرم تا بیست تن و انواع لنس های دمش اکسیژن و کربن میباشد که در سال ۱۳۹۹ در حال ایجاد دو هزار متر مربع سالن جهت استقرار دستگاههای جدید و افزایش کیفیت و ظرفیت تولیدات خود است و با توجه به اینکه با این طرح توسعه ظرفیت دوازده هزار مترمربع زمین واقع در شهرک صنعتی یزد تکمیل می شود در سال ۱۴۰۰ با ایجاد هلدینگ فرانسوز یزد و خرید چهل هزارمترمربع زمین جدید برنامه های توسعه مطالعه شده عملیاتی می شود.
بهطور مشخص، شرکت شما با چه مشکلاتی در حوزه تأمین مواد اولیه روبرو است؟
مهمترین مشکلات ما در تامین مواد اولیه عدم تخصیص به موقع ارز، مشکلات تحریم و هزینههای مضاعف و زمان رسیدن به مواد خریداری شده اعم از مسائلی نظیر انتقال ارز، حمل و نقل و… است. جدای از همه این مشکلات بعضا صرافهای معتمد بانک مرکزی پول تولید کننده را می گیرند و انتقال ارز که نمی دهند هیچ، پول را هم برنمی گردانند و اینقدر حمایت می شوند که امکان پس گرفتن پول تولید کننده نیز وجود ندارد.
صنعت فولاد کشور در حال حاضر به چیزی برای رشد و توسعه بیشتر نیاز دارد؟
صنعت فولاد با توجه به اینکه از صنایع مادر است همواره چه در کشور و در جهان مورد توجه بوده است به نظرم آینده صنعت فولاد در جهان همچنان روشن است و مهم است که در کشور استراتژی و برنامه مدون و واضح داشته باشد. بویژه اینکه کشور ما به لحاظ معدن غنی است به لحاظ انرژی، گاز دارد و منابع انسانی متخصص نیز در دسترس است پس صرفا داشتن استراتژی و برنامه های علمی می تواند آینده ای درخشان را برای صنعت فولاد کشور رقم بزند.
در زمینه بومیسازی چه دستاوردهایی داشتهاید؟
مهمترین دستاوردهای فرانسوز یزد در زمینه بومی سازی:
-بومی سازی دانش فنی و تولید دلتاهای سقف کوره قوس الکتریک تا بیست تن با فرمولاسیون جدید و بهره وری معادل نمونه های اروپایی
-بومی سازی دانش فنی، ماشین آلات و تولید لنس های دمش اکسیژن و کربن معادل یک و نیم برابر نمونه های ایتالیایی
– بومی سازی و تولید انواع جرمهای کم آهن پیشرفته واحدهای احیاء و آهن اسفنجی که به پلنتهای مختلف احیا و آهن اسفنجی تولید و تحویل شده اند و بهره وری به مراتب بهتر از انواع اروپایی آن داشته اند.
-بومی سازی دانش فنی جرمهای پیشرفته و خودروان پاتیل ها و تاندیش های فولادسازی
-بومی سازی و تولید جرمهای کوبیدنی دیواره ها و سقف کوره های نورد فولاد
-بومی سازی و تولید جرمهای کوبیدنی آلومینا اسپینل برای کوره های القایی
البته تعداد قابل توجهی از جرمها و قطعات بومی سازی شده برای صنایع سیمان و نفت و پتروشیمی در فرانسوز یزد اتفاق افتاده که مفصل است و نزد مخاطبین صنایع مربوط تشریح می شود.
در پایان اگر نکتهای هست، بفرمایید.
به صراحت باید بگویم که مشتریان فرانسوز یزد بالاترین جابگاه را نزد این شرکت داشته و دارند و فرانسوز یزد همواره با حفظ ارزشها و اخلاق کاری، تکیه بر دانش فنی و تکنولوژی برتر، مواد اولیه بسیار مرغوب و بکارگیری منابع انسانی متخصص و نوآور همواره در خدمت مشتریان خود و صنعت کشور میباشد و پاسخ اعتماد آنها را در افزایش قابل توجه بهره وری فرآورده های عایق و نسوز خواهد داد. مشتریان گرانقدر مطمئن باشند چنانچه بهره وری سازمانشان را مورد توجه قرار دهند، محصولات فرانسوز یزد به لحاظ قیمت و کیفیت بسیار بهره ورند و از این نظر شگفتی سازند.
از تمامی کسانی که این مطالب را مطالعه می کنند همچنین از دست اندرکاران نشریه وزین چیلان سپاسگزاری می کنم.
- مشاهده کنید: فاز یک شرکت بازآفرید «کایزد» در آستانه بهرهبرداری قرار گرفت
- خسارت سنگین قطعی برق به فولاد اکسین
- عرضه اولیه کایزد در فرابورس
- از ثبت ۷۵ رکورد تولیدی در سال گذشته تا تأمین ۱۸ هزار تن اکسیژن رایگان برای بیمارستانها
- خبر بد هفته/ خبر خوب هفته/ رویداد مهم هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- تخمین اشتباه انجمن جهانی فولاد از میزان تولید فولاد خام ایران در ماه ژوئیه/ جزئیات تولید فولاد جهان در ۷ ماهه نخست سال ۲۰۲۱
- خبر بد هفته/ خبر خوب هفته/ ضایعه هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- خبر بد هفته/ خبر خوب هفته/ نامه هفته/ رویداد هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- خبر خوب هفته/ نامه هفته/ گزارش هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران