به گزارش چیلان ، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم در این مراسم اظهار داشت: واحدهای صنعتی و مسؤولان اقتصادی نباید نگاه کوتاه مدت به مسأله تولید داشته باشند، زیرا لازمه دستیابی به توسعه و پیشرفت پایدار، رعایت مؤلفه ها و شاخص های زیست محیطی است.
سید رضا موسوی مشکینی با اشاره به بحران آب و انرژی در کشورمان، خواستار توجه هرچه بیشتر به پروژه های زیست محیطی در واحدهای تولیدی شد و گفت: پروژه تصفیه پساب صنعتی در این مجتمع فولادی میتواند برای دیگر صنایع آب بر به عنوان الگو مطرح شود.
وی همچنین تصریح کرد: استفاده مجدد از آب در تمامی بخش ها، تهدید پساب های آلوده را به فرصت کم نظیر منابع آبی جدید تبدیل میکند و ضمن کاهش هزینه های جاری، کاهش آلودگی های زیست محیطی آب و خاک را به دنبال دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت فولاد غرب آسیا نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این پروژه روزانه حدود ۵۰۰ متر مکعب سالانه حدود ۲۰۰ هزار متر مکعب صرفه جویی در آب تازه میشود و این همان تعهد اخلاقی است که با وجود هزینههای سنگین احداث و نگهداری، باید در برابر طبیعت و محیط زیست داشته باشیم.
غلامرضا خلیقی با اشاره به شرایط خشکسالی در کشور، اجرای چنین پروژههای زیست محیطی را به ویژه برای صنایع آب بر ضروری دانست و گفت: فعالان اقتصادی و صنعتی باید خود را نسبت به حفاظت از محیط زیست ملزم بدانند تا به جهش تولید و توسعه پایدار دست یافته و آب و خاک کشورمان را از آلودگی و نابودی نجات دهند.
وی همچنین با بیان اینکه ایران از بزرگترین تولیدکنندههای آهن اسفنجی در دنیاست، بر ضرورت استفاده از هیدروژن سبز برای تولید این محصول استراتژیک تأکید کرد و افزود: نباید ارزان بودن حامل های انرژی در کشورمان، باعث شود که در استفاده از آب و برق و انرژی در تولید کم توجه باشیم.
پروژه تصفیه و استفاده مجدد از پساب صنعتی و پایش آنلاین پارامترهای کیفی خروجی تصفیه خانه پساب مجتمع تولیدی فولاد غرب آسیا با ظرفیت تصفیه ۴۰۰ مترمکعب پساب در شبانهروز با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسیده و با اجرای آن ۴۰ درصد در مصرف آب خام در این مجتمع صرفه جویی میشود.
عملیات اجرایی شرکت فولاد غرب آسیا با هدف بالا بردن ظرفیت تولید فولاد کشور در سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۵۳ هکتار و زیربنای ۴۰،۰۰۰ متر مربع در منطقه صنعتی نیزار قم ( ۵۰ کیلومتری جنوب قم ) به زمین زده شده و درسال ۸۹ به بهره برداری رسید.
بیشتر محصولهای این واحد صنعتی در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، پوشش ساختمانها، ورقهای رنگی، ورقهای گالوانیزه، قوطی سازی برای صنایع بستهبندی مانند رنگ روغنهای صنعتی، کنسروسازی و غیره مصرف میشود.
- بازدید مدیر عامل شرکت فولاد غرب آسیا از شرکت ورق خودرو چهار محال و بختیاری
- بازدید نهاد علمی فناوری و اقتصادی دانش بنیان ریاست جمهوری از فولاد غرب آسیا
- ضرر سرمایهگذاران و بیم سرمایهگذاری در صنعت فولاد
- طرح توسعهای فولاد غرب آسیا برای افزایش ظرفیت تولید ورق سرد / احداث نیروگاه ۲۵ مگاواتی در غرب آسیا
- رفع کمبود ورق سرد در کشور با اجرای طرحهای توسعه/ ۴۰ هزار تن تولید را به دلیل قطع برق از دست دادیم
- اجرای طرح های بهینه سازی مصرف آب در فولاد خراسان
- بومی سازی کاتالیست های پکیج تولید هیدروژن (H2GEN Package) توسط شرکت دانش بنیان گسترش فناوری خوارزمی
- موانع تولید ورق سرد در کشور
- جذب نیرو در شرکت فولاد غرب آسیا
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران