به گزارش چیلان ، محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص رشد تولید در بزرگترین گروه فولادی کشور اظهار داشت: در پنجماهه نخست سال ۱۴۰۱ در گروه فولاد مبارکه، تولید تختال رشد ۱۷ درصدی، تولید کلاف گرم رشد ۱۹.۶ درصدی، تولید گندله ۹.۸ درصدی، تولید آهن اسفنجی ۱۲ درصد رشد داشته است.
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، با اشاره به بیانات رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با رئیس جمهوری و اعضای هیئت دولت تصریح کرد: معظمله در این دیدار عمدهترین سرفصل در پیشرفت اقتصاد کشور را مسئله تولید خواندند. بنابراین مدیریت و کارکنان فولاد مبارکه بهویژه از ابتدای سال جاری تمامی سعی خود را به کار بستند که در این مسیر گام بردارند.
رشد ۹.۸ درصدی تولید گندله
وی در ادامه سخنان خود از رشد تولید در گروه فولاد مبارکه خبر داد و گفت: در پنجماهه نخست سال ۱۴۰۱ در گروه فولاد مبارکه (فولاد مبارکه و سنگان) درمجموع ۴ میلیون و ۹۵۵ هزار تن گندله تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل (۴ میلیون و ۵۱۴ هزار تن) رشد ۹.۸ درصدی داشته است.
بیش از ۱۲ درصد رشد تولید آهن اسفنجی
وی ادامه داد: تولید آهن اسفنجی گروه فولاد مبارکه (فولاد مبارکه، مجتمع فولاد سبا، فولاد هرمزگان و فولاد سفیددشت) در پنجماهه نخست سال گذشته ۴ میلیون و ۳۸۹ هزار تن و در مدتزمان مشابه سال ۱۴۰۱ در مجموع با ۱۲.۷ درصد رشد، به ۴ میلیون و ۹۴۶ هزار تن افزایش یافته است.
رشد ۱۷ درصدی تولید تختال در گروه فولاد مبارکه
وی از رشد ۱۷ درصدی تولید تختال در گروه فولاد مبارکه (شرکت فولاد مبارکه، مجتمع فولاد سبا و فولاد هرمزگان) در بازه زمانی یادشده خبر داد و گفت: در سال قبل ۳ میلیون و ۶۲۵ هزار تن تختال تولید شده است؛ درحالیکه در مدت مشابه سال ۱۴۰۱ این میزان به ۴ میلیون و ۲۴۲ هزار تن افزایش یافته است.
رشد ۱۹.۶ درصدی تولید کلاف گرم
طیبنیا در ادامه این گزارش به روند روبهرشد تولید کلاف گرم در گروه فولاد مبارکه (شرکت فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا) اشاره و تصریح کرد: آمارهای به ثبت رسیده نشان میدهد در پنجماهه نخست سال ۱۴۰۰ میزان تولید کلاف گرم در این گروه ۲ میلیون و ۴۲۰ هزار تن و در همین مدت در سال ۱۴۰۱، این میزان با رشد ۱۹.۶ درصدی به ۲ میلیون و ۸۹۵ هزار تن افزایش یافته است.
رشد ۱۵ درصدی تحویل محصول به مشتریان
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بهموازات افزایش تولید محصول در گروه فولاد مبارکه، میزان تحویل محصولات این شرکت به بازار نیز تا پایان مردادماه سال جاری ۱۵ درصد رشد داشته و از ۳ میلیون و ۲۴ هزار تن پنجماهه نخست سال ۱۴۰۰ به ۳ میلیون و ۴۷۶ هزار تن در سال ۱۴۰۱ رسیده است.
برنامهریزی برای تولید ۱۰ میلیون تن محصول
وی در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: تکمیل زنجیره تولید و ارزشافزوده در معدن و صنایع معدنی و جلوگیری از خام فروشی از دیگر نکاتی است که همواره از سوی مراجع ذیصلاح و اخیرا از سوی مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران دولت مورد تأکید مؤکد قرار گرفته است؛ بنابراین در شرکت فولاد مبارکه برای سال ۱۴۰۱ عبور از ۷ میلیون و ۵۰ هزار تن فولاد خام و برای گروه فولاد مبارکه نیز عبور از تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام را هدفگذاری کردهایم و خوشبختانه آمار ثبتشده که حاصل برنامهریزی مدیریت و تلاش جمعی همکاران در همه نواحی و شرکتهای زیرمجموعه است، نشان میدهد انشاءالله به اهداف از پیش تعیینشده دست خواهیم یافت و همچنان با رونق هرچه بیشترِ تولید، برای جامعه و اقتصاد کشور ارزشآفرینی خواهیم کرد.
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- رسیدن به بالاترین رکورد روزانه تولید آهن اسفنجی در مگامدولهای احیا مستقیم فولاد مبارکه
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- محدودیت گاز، تولید آهن اسفنجی در فولاد مبارکه را به صفر رساند
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- برای نخستین بار در کشور انجام شد؛ تولید تختال با عرض ۲۰۳۷ میلیمتر در فولاد مبارکه
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران