
به گزارش چیلان ،از اهداف این تفاهم نامه می توان به همکاری جهت تعریف و اجرای پروژه های پژوهشی کاربردی و احداث واحد نیمه صنعتی برای تولید فولاد سبز، از جمله همکاری درتدوین فراخوان ها، داوری، انتخاب پژوهشگر، نظارت بر گزارش های دریافتی پروژه ها و همکاری در خصوص احداث پایلوت نیمه صنعتی فولاد سبز اشاره کرد.
گفتنی است با رویکرد شرکت گل گهر در معدنکاری سبز در زمینه کاهش مخاطرات زیست محیطی فعالیت های معدنی و همچنین توجه به کاهش استفاده از منابع انرژی تجدید ناپذیر در فرآیندهای تولیدی، موجب تعریف پروژه های تحقیقاتی و اجرایی متعددی در این زمینه شده است.
در حال حاضر نیز کارخانه های بازیابی آب جهت کاهش اتلاف منابع و بازچرخانی آب و همچنین پروژه سولفورزدایی از کارخانه گندلهسازی و تولید کود شیمیایی و نیز پروژه نیروگاه خورشیدی ۴۰ مگاواتی جهت تولید برق پاک و مصرف آن در فرآیندها در گل گهر در حال اجرا می باشد.
قابل ذکر است مشارکت شرکتهای بزرگ در امضا این تفاهم نامه جهت تعریف پروژه های تحقیقاتی آینده نگرانه و اجرای پایلوت طرح فولاد سبز، می تواند به راه حل های عملیاتی جهت کاهش مصارف منابع تجدید ناپذیر انرژی و کاهش آلودگی های زیست محیطی منجر شود.
- فولاد مبارکه در حوزه محیط زیست کاملا مسئولیتپذیر است
- فرصتها و چالشهای تولید فولاد سبز
- کارنامه درخشان فولاد خوزستان در حفظ محیط زیست
- با همکاری ایمیدرو و شرکتهای بزرگ زنجیره فولاد صورت گرفت:امضای تفاهم نامه همکاری معدن کاری سبز و فولاد
- سرمایهگذاری شرکت در تولید انرژیهای تجدیدپذیر، گامی بلند در مسیر فولاد سبز
- فولاد مبارکه نماد صنعت سبز کشور




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل