به گزارش چیلان ، امروز چهارشنبه ۵ بهمن ماه، ۱۶۰ هزار تن انواع میلگرد شاخه در بورس کالا عرضه شد که ۱۱۸ هزار تن آن میلگرد پرمصرف ساختمانی ( سایز ۱۲ تا ۲۰) بود و با احتساب معاملات مچینگ، حدود ۳۲ هزار تن معادل یک چهارم از این عرضهها مورد معامله قرار گرفت!
نتیجه معاملات امروز را در جدول زیر ببینید.
قیمت میانگین موزون میلگرد مرسوم بازار (۱۲ تا ۲۰) در معاملات امروز نزدیک به ۲۰ هزار تومان ( ۱۹۶۳۴ تومان) در هر کیلو به ثبت رسید که به معنای افزایش حدود ۱۶۰۰ تومانی (۹ درصد) قیمت کشفشده میلگرد نسبت به قیمت معاملات هفته پیش آن است! این در حالی است که در معاملات هفته جاری، قیمت شمش ۴/۷ درصد افزایش یافته بود یعنی افزایش قیمت میلگرد، دو برابر افزایش قیمت شمش بوده است!
در معاملات امروز میلگرد، بیشترین میانگین قیمت مربوط به فولاد سرمد ابرکوه بود و سپید فراب کویر و گروه صنعتی درپاد تبریز در رتبه های بعدی قیمت قرار گرفتند.
- ۴۰ درصد میلگرد عرضه شده در بورس خریدار دارد
- میلگرد ۱۰۰۰ تومان ارزان شد/ نتیجه معاملات میلگرد در بورس کالا
- رکورد تاریخی فاصله قیمت شمش و میلگرد در بورس کالا/ شکست چندباره استراتژی ابطال معاملات/ نتیجه معاملات میلگرد در بورس کالا
- ضرایب قیمتی زنجیره فولاد در هفته ای که گذشت/ نوسان آهن اسفنجی در سطح ۷۰ درصدی قیمت شمش / اختلاف ۱۳ درصدی قیمت شمش و میلگرد
- افزایش ۵ درصدی قیمت میلگرد نسبت به هفته گذشته/نتیجه معاملات میلگرد در بورس کالا
- محاسبه سود تجار و ضرر تولیدکنندگان در سیاست جدید صادراتی/ عدم النفع تولیدکنندگان از محل صادرات میلگرد چقدر است؟/ چرا آزادسازی صادرات برای تجار، بازارهای صادراتی را به مخاطره می اندازد؟




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل