به گزارش چیلان ،شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در گزارش فعالیت ماهانه فروردینماه سال جاری توانست مجموع بهای تمامشده سرمایهگذاریهای خود را مبلغی بالغبر ۲۳ هزار و ۵۷۸ میلیارد تومان شناسایی کند، این سرمایهگذاریها حاصل از سرمایهگذاری در بازار سرمایه و خارج از بازار سهام شکل گرفت.
عمدهترین سرمایهگذاری شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در فروردینماه مربوط به شرکتهای فعال در بازار سرمایه بود، بهای تمامشده پرتفوی بورسی «ومعادن» بالغبر ۱۵ هزار و ۲۸۲ میلیارد تومان بود و مجموع بهای تمامشده سرمایهگذاری در شرکتهای غیر بورسی برابر با ۸ هزار و ۲۹۶ میلیارد تومان بود.
این شرکت در فروردینماه در حوزه استخراج کانههای فلزی، ماشینآلات و دستگاههای برقی، استخراج سایر معادن، مواد و محصولات شیمیایی، انبوهسازی املاک و مستغلات، فعالیتهای کمکی به نهادهای مالی واسط، تولید محصولات کامپیوتری الکترونیکی و نوری، شرکتهای چندرشتهای صنعتی، حملونقل آبی، سایر تجهیزات حملونقل، تجارت عمدهفروشی به جز وسایل نقلیه موتور، سرمایهگذاریها، فلزات اساسی و سایر صنایع سرمایهگذاری کرد.
بیشترین تمرکز «ومعادن» در اولین ماه از سال ۱۴۰۲ مربوط به سرمایهگذاری در شرکتهای بورسی بود که بهای تمامشده آن بالغبر ۱۵ هزار و ۲۸۱ میلیارد تومان شناسایی شد، این میزان سرمایهگذاری در مقایسه با سال مالی گذشته ۲۱ درصد افزایش را به دنبال داشت.
عمدهترین سرمایهگذاری «ومعادن» در پرتفوی بورسی و شرکتهای خارج از بورس در فروردین انجام داد متعلق به سرمایهگذاری در بخش «استخراج کانههای فلزی» با ۱۴ هزار و ۲۲۸ میلیارد تومان بود که همچنان بخش مهم و ویژه «ومعادن» است و تقریباً نیز مانند ماه گذشته بود. «استخراج کانههای فلزی» سهم ۳۱ درصدی از سرمایهگذاریها در شرکتهای غیر بورسی و سهم ۷۶ درصدی از سرمایهگذاریها در پرتفوی بورسی را در اختیار گرفته است.
بهای تمامشدهای که «ومعادن» جهت سرمایهگذاری در شرکتهای «بورسی» پرداخت کرده بالغبر ۱۵ هزار و ۲۸۲ میلیارد تومان بود، میزان سرمایهگذاری در این حوزه نسبت به ماه گذشته حدود ۵۰ میلیارد تومان افزایش داشت و نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز حدود ۲ هزار و ۶۴۶ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است. بهای تمامشدهای که «ومعادن» جهت سرمایهگذاری در شرکتهای «غیر بورسی» پرداخت کرده بالغبر ۸ هزار و ۲۹۶ میلیارد تومان بود، میزان سرمایهگذاری در این حوزه نسبت به ماه گذشته ۱۱ درصد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز ۶۴ درصد افزایش پیدا کرده است.
ارزش بازار سرمایهگذاریهای «ومعادن» در بخش شرکتهای «بورسی» مبلغی بالغبر ۱۸۲ هزار و ۱۸۸ میلیارد تومان اعلام شد که نسبت به بهای تمامشده سرمایهگذاریهای بورسی، رشد یک هزار و ۹۲ درصدی را به همراه داشت.
عمدهترین بهای تمامشده سرمایهگذاری در پرتفوی بورسی «ومعادن» مربوط به بخش «سنگآهن گلگهر» با ۴ هزار و ۴۶۵ میلیارد تومان بود و پس از آن نیز بیشترین بهای تمامشده مربوط به بخش «تجلی توسعه معادن و فلزات» با ۳ هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان بود، در این دوره ماهانه بخش «سنگآهن گلگهر، تجلی توسعه معادن و فلزات، وثخوز و درین» با افزایش و «فولاد آلیاژی ایران و همای آگاه» با کاهش سرمایهگذاری همراه بودند.
بیشترین میزان ارزش بازار در صورتوضعیت پرتفوی شرکتهای «بورسی» در اختیار شرکت «سنگآهن گلگهر» با ۴۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد تومان بود، همچنین «معدنی و صنعتی چادرملو» نیز با ۳۳ هزار و ۳۳۲ میلیارد تومان بیشترین ارزش بازار را در این دوره در اختیار داشتند.
همان گونه که گفته شد بهای تمامشده سرمایهگذاری «ومعادن» در شرکتهای غیر بورسی برابر با ۸ هزار و ۲۹۶ میلیارد تومان بود، بیشترین سرمایهگذاری صورتگرفته در این دوره مربوط به «سایر شرکتهای خارج از بورس» با ۳ هزار و ۳۶۷ میلیارد تومان بود و پس از آن نیز بیشترین سرمایهگذاری صورتگرفته مربوط به بخش «توسعه آهن و فولاد گلگهر» با یک هزار و ۲۲۱ میلیارد تومان بود، در این دوره ماهانه بخش «سایر شرکتهای خارج از بورس، گسترش کاتالیست ایرانیان، صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه، کاوند نهان زمین، گسترش صنایع آریا تایر هامون و یاقوت توسعه معادن و فلزات خاورمیانه» با افزایش سرمایهگذاری همراه بودند.
- حفظ منافع سهامداران و توسعه کشور، اهداف اصلی “ومعادن” در پروژههای پیشران
- اجرای طرحهای پیشران «ومعادن» در کردستان با جدیت دنبال میشود
- راشا در خدمت توسعه معدن و صنایع معدنی/ «ومعادن»، تسهیلگر در ارتباطات بین شرکتها
- گامهای مهم هلدینگ «ومعادن» برای ورود به حوزه اکتشاف و اجرای پروژههای معدنی در نقاط مختلف کشور
- سرمایهگذاری جدید «ومعادن» در دیار پهلوانان / کلنگ احداث نیروگاه پویای کرمانشاه به زمین خورد
- روابط عمومی هلدینگ «ومعادن» نشان رتبه برتر نوزدهمین سمپوزیوم روابطعمومی را دریافت کرد
- تداوم روند رو به رشد “ومعادن” در آبان ماه
- ۶١طرح معدنی و فلزی با سه میلیارد دلار ارزش سرمایهگذاری/نقش دانش بنیان ها در ومعادن/نیروگاه سمنان نخستین طرح تکمیلی پیشران/ برنامه ومعادن برای یک واحد جدید کنسانتره سنگ آهن
- «ومعادن» به دنبال تسریع در اجرای پروژه فولاد آرتاویل است
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران