به گزارش چیلان ، با تکیه بر توان داخلی و همت کارکنان واحد کنسانتره ۲/۶ شرکت اپال پارسیان سنگان؛ رکورد کمترین میزان توقفات اضطراری کارخانه کنسانتره ۲.۶در آبان ماه ۱۴۰۲ به دو ساعت رسید و برگ زرین دیگری به مجموعه افتخارات شرکت اپال پارسیان سنگان اضافه شد.
جواد علیزاده رئیس دفتر فنی برنامه ریزی تعمیرات کارخانه کنسانتره ۲.۶ شرکت اپال پارسیان سنگان گفت: خوشبختانه با تلاش و همت روز افزون کارکنان شرکت اپال پارسیان در کارخانه کنسانتره ۲.۶ در آبان ماه ۱۴۰۲ رکورد کمترین میزان توقفات اضطراری در طول یک ماه به میزان ۲ ساعت به ثبت رسید که این امر جز در سایه برنامه ریزی و اجرای دقیق تعمیرات، تلاش شبانه روزی نیروها در واحد های مختلف تولید، تعمیرات و برنامه ریزی و در نهایت تدابیر مدیریت محترم کارخانه محقق نمی گردید.
وی افزود: تمامی کارخانجات و صنایع روز دنیا در تلاشند این توقفات اضطراری که هزینه های زیادی از قبیل از دست رفتن تولید، هزینه قطعات تعویضی، هزینه نیروی انسانی، هزینه پیمانکار تعمیراتی و … برای سازمان تحمیل می کند را کنترل نمایند، از طرفی با توجه به اینکه حذف تمامی توقفات تقریبا غیر ممکن می باشد، اما با برنامه ریزی مدون، توانستیم در راستای کاهش میزان توقفات اضطراری رکورد جدیدی به ثبت رسانیم.
علیزاده دلیل عمده عدم حذف کلیه توقفات را شرایط خط تولید عنوان کرد و گفت: خط تولید به صورت زنده در حال جریان است.بنابراین در صورت عدم اتخاذ تدابیر تخصصی، اگر این توقف و خرابی اضطراری با حادثه ایمنی و سلامت پرسنل مواجه شود، قطعاً هزینه ها چند برابر می گردد.
علیزاده ادامه داد رکورد فوق در حالی به ثبت رسید که میزان کل توقفات برنامه ای و اضطراری درآبان ۱۴۰۲ بیست و هفت ساعت بود .وی در ادامه گفت در این ماه ضریب دسترسی که حاصل تقسیم ساعت کار به ساعت تقویمی است عدد ۹۶ درصد می باشد که بسیار مطلوب و در حد معیار های جهانی می باشد.
رئیس دفتر فنی برنامه ریزی تعمیرات در ادامه به نتایج دستیابی به این رکورد اشاره کرد و افزود: رسیدن به هدف مذکور مطابق با اهداف تعریف شده و همچنین افزایش اعتمادبهنفس کارکنان واحد ازجمله مهمترین نتایج دستیابی به این رکورد بود. جواد علیزاده در خاتمه ثبت رکورد کمترین توقفات اضطراری را مرهون همدلی، کمک و تلاش جدی کارگران و مدیران این مجتمع و رهنمودهای مدیرعامل محترم شرکت دانست و گفت: این دستاورد بزرگ، برگ زرینی از ثمره تلاش، همکاری و همیاری پرسنل شرکت اپال پارسیان در واحد های تولید ، تعمیرات ، دفاتر فنی ، بازرگانی ، بومی سازی و واحدهای پشتیبانی و اداری است که بر صفحه تاریخ این شرکت خواهد درخشید.
- برنامههای راهبردی شرکت اپال پارسیان سنگان در مسیر ارتقای جایگاه در زنجیره فولاد
- همزمان با پایان سال مالی؛ فرایند انبارگردانی شرکت اپال پارسیان سنگان انجام شد
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جاده ای در اپال پارسیان سنگان
- پیشرفت فیزیکی ۴۳ درصدی کارخانه کنسانتره اپال پارسیان سنگان
- اولین کارگروه مشترک شرکت اپال پارسیان سنگان و شرکت Triangul Metals کشور ازبکستان برگزار شد
- آغاز عملیات تعمیرات اساسی واحد گندله سازی اپال پارسیان سنگان
- برگزاری جلسه شورای عالی مدیران اپال پارسیان سنگان
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران