مدیرعامل فولاد کویر در گفت‌وگو با چیلان تصریح کرد:امید به اصلاح سیاست‌ها
احمد خوروش، مدیرعامل مجتمع فولاد کویر و از کارآفرینان شناخته شده بخش خصوصی صنعت فولاد کشور با انتقاد از محدودیت‌های صادراتی و دخالت واسطه‌ها در بازار فولاد به خبرنگار چیلان گفت؛ در نتیجه این سیاست‌ها، بسیاری از بازارهای صادراتی ایران از دست رفته و جای آن را رقبا گرفته‌اند. وی افزود صنعت فولاد ایران، با وجود تحریم‌ها و مشکلات انرژی، ظرفیت بالایی برای توسعه و ارزآوری دارد و باید با سیاست‌های درست به جایگاه واقعی خود بازگردد.

خوروش با اشاره به مشکلات سال‌های اخیر صنعت فولاد گفت: از سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، نامهربانی‌های زیادی به صنعت فولاد وارد شده است. ناترازی‌های انرژی باعث کاهش تولید شد و فرصت‌های مهمی را از دست دادیم. وی افزود: تحریم‌های وسیع علیه نفت و فولاد فشارهای زیادی به تولیدکنندگان وارد کرد، اما صنعت فولاد همچنان نقش موثر خود را در اقتصاد حفظ کرده است.

خوروش گفت: محدودیت‌های صادراتی باعث شد بازارهایی که با تلاش بسیار ساخته شده بود، از دست برود و کشورهای همسایه و دیگر رقبا جای ما را بگیرند. وی افزود: صادرات فولاد باید با فرآیند آزاد و بر اساس قوانین بین‌المللی انجام شود تا ارزش اقتصادی آن برای کشور حفظ گردد.

انتقاد از گسترش واسطه‌گری در صادرات فولاد

مدیرعامل مجتمع فولاد کویر در ادامه نقدی بر : در دو سال گذشته، شرکت‌های واسط وارد بازار صادرات شدند و صادرات را از تولیدکنندگان اصلی گرفتند. وی افزود: در هیچ جای دنیا تولیدکننده خود را کنار نمی‌کشد تا واسطه‌ی سودجو جای او را بگیرد.  این اقدام زیان بزرگی به کشور وارد کرده است.

وی گفت: بارها از مقامات کشور خواسته‌ایم اجازه دهند صادرات توسط تولیدکنندگان اصلی مدیریت شود. وی افزود: امیدوارم با همکاری بانک مرکزی، شرایط خوبی برای صادرات فولاد رقم بخورد و بتوانیم جایگاه خود را بازپس بگیریم.

تجربه عبور از بحران‌ها

خوروش با تأکید بر تعلق خاطر تولیدکنندگان به کشور خاطرنشان کرد: ما ایرانی‌ها بارها نشان داده‌ایم که در بحران‌ها یاری‌کننده کشور بوده‌ایم و از مشکلات عبور کرده‌ایم. وی افزود: با برنامه‌ریزی درست، می‌توانیم دوباره رونق تولید و صادرات فولاد را رقم بزنیم.

2

تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۰۵:۰۰
شناسه مطلب : 71840
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی