برنامه تولید کنسانتره آهن تر چادرملو در سال مالی جاری ۸.۵ میلیون تن تعیین شده که با تولید بیش از ۶ میلیون تن تا پایان مرداد، بیش از ۷۱ درصد این برنامه محقق شده است.
همچنین از مجموع برنامه ۳.۷ میلیون تنی تولید گندله، بیش از ۲.۵ میلیون تن محصول در این مدت تولید شده که معادل ۶۸ درصد برنامه سالانه است. در بخش تولید آهن اسفنجی نیز از برنامه ۱.۵۵ میلیون تنی سال مالی جاری، ۹۶۳.۵ هزار تن تولید شده و ۶۲ درصد برنامه محقق شده است.
بر اساس این گزارش، برنامه تولید شمش فولاد در سال مالی ۱۴۰۵ نیز ۱.۰۵ میلیون تن تعیین شده که با تولید بیش از ۷۷۰ هزار تن شمش فولاد در هشت ماهه سال مالی، ۷۳ درصد آن محقق شده است.
این میزان تولید در حالی به ثبت رسیده که صنعت فولاد و معدن کشور طی ماههای اخیر با محدودیتهای ناشی از ناترازی انرژی و پیامدهای جنگ تحمیلی رمضان مواجه بوده است. محدودیتهای تأمین و مصرف انرژی، شرایط ناشی از دو جنگ اخیر و محدودیتهای صادراتی از جمله چالشهایی بوده که بر روند فعالیتهای تولیدی و معدنی تأثیر گذاشته است.
با وجود این محدودیتها، روند تولید در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بدون وقفه ادامه یافته و با اتکا به ظرفیتهای موجود، برنامهریزی دقیق و تلاش کارکنان، بخش قابلتوجهی از اهداف تولیدی این شرکت محقق شده است.
تداوم عملیات معدنی و حفظ روند رشد تولید در شرایط دشوار موجود، از مهمترین محورهای عملکرد چادرملو در سال مالی جاری به شمار میرود.
- امضای سه تفاهمنامه توسعه فناوری و سرمایهگذاری بین تاچکو و شرکتهای داخلی و خارجی
- تأمینکنندگان برتر شمش فولادی در ۴ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴/ هر شرکت چقدر از نیاز داخلی به شمش را تامین کرده است؟
- نوید روزهای روشن در “معدنی و صنعتی چادرملو”/ نشانههایی از رشد پدیدار شد
- سناتورهای امریکایی خطاب به بایدن: صادرات فولاد ایران را تحریم کنید / کشورهایی که خواهان تعامل اقتصادی با ایران هستند تحریم شوند
- ۶۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری چادرملو در ۶ ماهه اول امسال
- تنوع بخشی به سبد تولیدات فولاد خراسان / تولید نخستین شمش ۱۸۰ در میلیمتر در نیشابور
- تولید بیش از ۳۱۱ هزار تنی شمش در آهن و فولاد ارفع
- رشد تولید، فروش، صادرات و سودآوری در فولاد کاوه جنوب کیش
- رشد ۵/ ۸ درصدی آهن سازی و ۲۳درصدی فولادسازی در فولادکاوه جنوب کیش

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان























