عزیز قنواتی، مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر کاشان به چیلان گفت: صنعت فولاد در برهه ای از زمان شرایط بیمارگونه ای را تجربه کرد و به دلیل سنگینی این وضعیت، بهبود آن نیز زمان بر بود اما اکنون این صنعت در حال بازیابی و احیا است.
وی افزود: بنابراین جای سوال است که چرا مسئولین محترم، با اعمال فشارهایی نظیر سیستم قیمت گذاری دستوری به این صنعت استراتژیک، سرعت این بهبود را کند می کنند؟
قنواتی با طرح این سوال که آیا می توان پذیرفت که اقدامی نظیر قیمت گذاری دستوری ایجاد رانت نکند؟ و آیا چنین تصمیماتی انگیزه سرمایه گذاران چه داخلی و چه خارجی برای سرمایه گذاری در صنعت فولاد را از بین نمی برد؟ اظهار داشت: در چنین وضعیتی انتظار از انجمن این است که با توجه به اشراف هیئت مدیره به مشکلات فولادسازان، مشکلات این تصمیمات را با مسئولان مربوطه مطرح نمایند تا از وضع قوانین مغایر با تولید خودداری کرده یا قوانین موجود را تسهیل نمایند.
مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر کاشان تصریح کرد: لازم است همواره کشف قیمت را به مکانیسم عرضه و تقاضای آزاد بسپاریم تا از این طریق تولید به ویژه در صنعت فولاد که پس از نفت و پتروشیمی بیشترین درآمد ارزی را برای کشور تامین کرده تسهیل شود.
- عرضه شمش فولادی در بورس کالا برای سومین هفته متوالی لغو شد/ کل میزان تجمیعشده برای عرضه شمش کمتر از ۱۰ هزار تن بود!
- چرا برخی فولادسازان به عرضه آهن اسفنجی در بورس کالا روی آوردهاند؟/ ارتباط قطع برق فولادیها و عرضه آهن اسفنجی در بورس کالا
- چرا امروز شمش فولادی در بورس کالا عرضه نمیشود؟/ تبعات توقف تولید شرکتهای فولادی با محدودیتهای اعمالشده توسط توانیر
- نتیجه معاملات سنگ آهن و آهن اسفنجی در بورس کالا
- مشاهده کنید: آغاز معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا/ پارس فولاد سبزوار عرضه آهن اسفنجی در بورس کالا را «استارت» زد
- نتیجه معاملات سنگ آهن در بورس کالا/ اولین عرضه گندله اپال پارسیان در بورس کالا
- بازار جهانی فولاد، گاویتر از همیشه!/ آخرین قیمتهای شمش فولادی، اسلب و مقاطع تخت و طویل فولادی در نقاط مختلف دنیا
- رقابت ۲۰ درصدی در بورس کالا برای خرید سنگ آهن، «خودزنی» است/ معاملات روز گذشته سنگ آهن، هزینه تولید فولاد را تا ۸۰۰ تومان به ازای هر کیلو بالا میبرد/ چه شرکتی خریدار سنگ آهن با رقابت ۲۰ درصدی بود؟
- نتیجه عرضه سنگ آهن در بورس کالا/ سنگ آهن تا ۲۰ درصد بالاتر از قیمت پایه معامله شد!

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان



















