ثبت ۴ رکورد تولیدی بخش احیا فولاد خوزستان در آبان ماه ۱۴۰۲
مهران پاک بین سرپرست معاونت بهرهبرداری فولاد خوزستان در گفتگو با خبرنگار روابطعمومی ضمن اعلام این خبر افزود: با افتخار اعلام میدارم در آبان ماه ۱۴۰۲ فولادمردان توانستند به رکوردهای جدیدی در بخش احیا دست پیدا کنند.
به گزارش چیلان ،مهران پاک بین سرپرست معاونت بهرهبرداری فولاد خوزستان در گفتگو با خبرنگار روابطعمومی ضمن اعلام این خبر افزود: با افتخار اعلام میدارم در آبان ماه ۱۴۰۲ فولادمردان توانستند به رکوردهای جدیدی در بخش احیا دست پیدا کنند.
ی ادامه داد: موفقیت ها به همین جا ختم نمی شود، رکورد تولید در کل بخش احیا نیز با تولید ۳۶۶ هزار و چهارصد و پنجاه و شش تُن آهن اسفنجی ارتقا یافت؛ رکورد قبلی این بخش به میزان ۳۵۶ هزار و ششصد و یک تُن بود.
پاک بین در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از کارکنان و مسئولان بخش احیا اظهار داشت: نیروی انسانی متعهد، متخصص و کارآمد در کنار برنامهریزی مدون، عوامل موثر در بدست آمدن رکوردهای تولیدی بخش احیا به شمار می رود. شایان ذکر است کسب رکوردهای احیاء بدون همراهی و همپایی لحظه به لحظه همکاران بخش مواد اولیه به منظور ارسال گندله با کیفیت امکانپذیر نبود. از همه همکاران تشکر می کنم و امیدوارم با کمک خداوند متعال و تلاش شبانه روزی همکاران در آینده بتوانیم رکوردهای تولیدی در سایر بخش های شرکت فولاد خوزستان رقم بزنیم.
تاریخ انتشار : ۱ آذر ماه ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۴۱
شناسه مطلب : 56633
برچسب ها
- قسمت دهم | یادمان می ماند / تقدیم به آنان که در میانه آتش ایستادند!
- چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟/ بخش دهم: هزاران شغل پایدار
- آیا هدف فقط یک مجتمع صنعتی بود؟
- فشار بر اقتصاد ملی با محدودسازی برق فولاد خوزستان
- قسمت چهارم | قهرمانان گمنام
- چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟
- روایت حمله ناجوانمردانه دشمنان آمریکاییصهیونیستی به زیرساختهای غیرنظامی ایران اسلامی در شرکت فولاد خوزستان
- بخش ششم: فروش حدود ۱۹ میلیون تن محصول در ۵ سال گذشته
- چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟ (بخش پنجم: تولید حدود ۶۳ میلیون تن گندله، آهن اسفنجی و فولاد در ۵ سال گذشته)
ارسال دیدگاه

نگاهی به کارنامه وزارت صمت در توسعه معدن و صنایع معدنی
از احیای ستاد فولاد تا اجرای سند راهبردی معدن
کارنامه وزارت صمت در حوزه سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی
ارزشآفرینی و تنوعبخشی به سرمایهگذاری در حوزه معدن و صنایع معدن ..
سیدعباس حسینی
عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

دکتر حمید رضا فلاح
مدیر عامل شرکت فولاد توان آور آسیا

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان






















