
شرکت فولاد غدیر نی ریز با بهره گیری از طراحی پایه و تفصیلی واحد سولفورزدایی تهیه شده توسط شرکت دانش بنیان گسترش فناوری خوارزمی، در کوتاه ترین زمان ممکن، اقدام به ساخت و راه اندازی واحد مربوطه با هزینه ای به مراتب کمتر از واحد های مشابه نمود. پس از راه اندازی واحد سولفورزدایی مذکور با استفاده از جاذب های سولفورزدایی تولید شده در شرکت گسترش فناوری خوارزمی، شرکت فولاد غدیر نی ریز، توانست در شهریور ماه سال جاری، با تولید «هشتاد و چهار هزار و یکصد و هشتاد و یک تن»، عملاً رکورد تولید آهن اسفنجی را بشکند.
شایان ذکر است با توجه به افزایش سولفور در گندله ها و بعضاً گاز طبیعی، احداث واحد سولفورزدایی برای بسیاری از کارخانجات احیاء مستقیم فولادی کشور، به امری حیاتی بدل شده است. شرکت گسترش فناوری خوارزمی، پیشرو در بهنگام سازی دانش فنی جاذب های سولفورزدایی در کشور، علاوه بر تولید سالانه بیش از دو هزار تن از این محصول، تا کنون طراحی پایه و تفصیلی واحد های سولفورزدایی دو کارخانه معظم فولادی کشور را به انجام رسانده و در حال مذاکره و انعقاد قرارداد جهت طراحی بیش از سه واحد فولادی دیگر می باشد.
- فصل بارگذاری کاتالیستهای خوارزمی در مجتمعهای فولادی کشور
- رکود زنی های فولاد مبارکه با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان
- با بهره گیری از کاتالیست های ریفرمینگ شرکت گسترش فناوری خوارزمی رقم خورد : ثبت رکورد جدید تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد خوزستان
- گسترش فناوری خوارزمی رکورد زد /کسب بیش از ۷۰% سهم بازار در سولفورزدایی صنعت فولاد
- تحویل دهی کل کاتالیستهای HTS پالایشگاه اصفهان
- موفقیتی بزرگ در مجتمع سبا فولاد مبارکه اصفهان




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل