
به گزارش چیلان ، مهم ترین دستورات این نشست، انتخاب اعضای هیئت مدیره برای مدت ٢ سال، استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورت های مالی سال مالی منتهی به ٣٠ اسفند ١٣٩٩ و همچنین انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه های کثیرالانتشار، تعیین پاداش هیئت مدیره و تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره بود.
در این نشست که با حضور ٩٨.۵٩ درصد از صاحبان سهام برگزار شد، کسری غفوری، مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان، اظهار داشت: در سال گذشته علی رغم همه چالش های موجود برای فولادسازان کشور، با هماهنگی و انسجام داخلی کارکنان و حمایت هیات مدیره و سهامداران محترم، دستاوردهای ارزنده ای در تامین، تولید و فروش و نیز طرح های توسعه حاصل شد.
به طوری که ۱۱ رکورد قابل توجه و کم سابقه در سال مالی گذشته در زمینه تولید حاصل شد و در زمینه تامین مواد اولیه هم با وجود همه چالش ها، به نحوی عمل شد که تولید بدون چالش پیش رفت و شاید مهم ترین عامل دخیل در تولید که توانست آثار ناخواسته برای ما به دنبال داشته باشد، مساله تامین انرژی بود که برای تعدیل بار شبکه در تابستان گذشته در زمینه تامین برق و در زمستان در شبکه سراسری گاز قطعی داشتیم.با این وجود همکاران پرتلاش ما توانستند در برخی نواحی حتی از برنامه تولید فراتر بروند.
غفوری پویا کردن دوباره روند احداث کارخانه کنسانتره را از مهم ترین اهداف راهبردی سال گذشته برشمرد و افزود: در این زمینه با حمایت سهامداران محترم، قدم های ارزشمندی برداشته شد و اکنون یکی از مهم ترین اهداف توسعه ای ما پایداری تولید فولاد در شرق کشور با احداث این حلقه مهم از زنجیره تولید است.
وی همچین همچنین از سرمایه گذاری در طرح های تکمیلی توسعه ای خبر داد و تامین پایدار آب با اجرای پروژه انتقال آب از خلیج فارس و نیز کسب حق استفاده از آب حاصل از تصفیه پساب شهرستان نیشابور، مطالعه و تهیه طرح توجیهی تامین انرژی الکتریکی از منابع تجدیدپذیر نظیر نیروگاه خورشیدی، ایجاد کارخانه آهک و طرح های اصلاحی در انتقال و انبارش مواد در داخل سایت مجتمع را از مهم ترین اهداف در دست اجرای شرکت عنوان نمود.
کسری غفوری گزارشی از همیاری مجتمع در حوزه مسئولیت های اجتماعی به ویژه مقابله با پیامدهای شیوع کرونا نیز ارایه کرد.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان اظهار امیدواری کرد که روند تولید و اجرای طرح های توسعه با هدف پایداری تولید و ارزش آفرینی و افزایش بازده سهام شرکت استمرار یابد.
همچین بازرس قانونی و حسابرس مستقل شرکت به اظهار نظر در خصوص صورت های مالی، سود پیشنهادی برای تصویب و تایید صورت های مالی پرداختند.
- تجلیل از فولاد خراسان به عنوان صادر کننده برتر خراسان رضوی
- مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان در نشست خبری با اصحاب رسانه خبر داد: برنامه چالشی فخاس برای سال آینده
- جهش سهم مجتمع فولاد خراسان از بازار فولاد کشور
- معرفی اعضای جدید هیات مدیره و سرپرست شرکت مجتمع فولاد خراسان
- محاسبه سود تجار و ضرر تولیدکنندگان در سیاست جدید صادراتی/ عدم النفع تولیدکنندگان از محل صادرات میلگرد چقدر است؟/ چرا آزادسازی صادرات برای تجار، بازارهای صادراتی را به مخاطره می اندازد؟
- آغاز فرایند اجرایی سرمایه گذاری مجتمع فولاد خراسان در پروژه پساب شهر نیشابور




مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا

مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل