تفاهمنامه منطقه آزاد چابهار و ذوب آهن اصفهان برای سرمایه گذاری در صنعت فولاد
ذوب آهن اصفهان در زمینه فولاد با رویکرد مشارکت با همسایگان و صادرات در منطقه آزاد سرمایه گذاری می کند.
به گزارش چیلان ،در این راستا منطقه آزاد چابهار و شرکت ذوب آهن اصفهان تفاهمنامهای برای سرمایه گذاری در زمینه فولاد با رویکرد مشارکت با همسایگان و صادرات امضا کردند.
این تفاهمنامه بین عبدالرحیم کردی مدیر عامل منطقه آزاد چابهار و منصور یزدی زاده مدیر عامل ذوب آهن اصفهان منعقد شد که طی آن فراهم شدن زمینه سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان در سه بخش مورد تاکید قرار گرفته است.
بر اساس این تفاهمنامه هر یک از خطوط زنجیره فولاد اعم از واحد تولید کنسانتره، گندله سازی، نورد و … در پیکره هفتم و هشتم منطقه آزاد چابهار ایجاد خواهد شد.
همچنین بررسی توسعه بندر تخصصی فولاد و مواد معدنی در منطقه مورد توافق طرفین قرار گرفت .
شایان ذکر است احداث مجموعه صنعتی متناسب برای کار با اقتصاد کشورهای همسایه همچون پاکستان و عمان به صورت مشترک مورد توافق قرار گرفته است.
همچنین بررسی توسعه بندر تخصصی فولاد و مواد معدنی در منطقه مورد توافق طرفین قرار گرفت .
شایان ذکر است احداث مجموعه صنعتی متناسب برای کار با اقتصاد کشورهای همسایه همچون پاکستان و عمان به صورت مشترک مورد توافق قرار گرفته است.
منطقه آزاد چابهار یکی از مناطق مهم و پایتخت دریایی کشور است که قطب جدید صنعت فولاد محسوب می شود . صنایع بزرگ همچون فولاد و پتروشیمی بر اساس مزیت های این منطقه ، می توانند در چابهار در راستای توسعه فعالیت های تولیدی با رویکرد صادرات فعالیت کنند .
آینده نگری صنایع فولادی در مورد تامین آب مورد نیاز این صنعت باعث شده که بزرگترین تولید کنندگان فولاد ایران چابهار را به لحاظ نزدیکی به اقیانوس انتخاب کنند.
آینده نگری صنایع فولادی در مورد تامین آب مورد نیاز این صنعت باعث شده که بزرگترین تولید کنندگان فولاد ایران چابهار را به لحاظ نزدیکی به اقیانوس انتخاب کنند.
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۱۰
شناسه مطلب : 39817
برچسب ها
- راهبرد صنعت فولاد در مواجه با چالشها چیست؟
- استان هرمزگان بهترین مکان توسعه صنعت فولاد کشور است
- لزوم توجه به اقتصاد دریا با محوریت صنعت فولاد
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- تبعات محدودیت های انرژی بر صنعت فولاد
- در صنعت فولاد دنیا چه میگذرد؟ / ایران را با فولاد بسازیم
- مشاهده کنید: نگاهی به همایش تابآوری در صنعت فولاد
- بومیسازی دانش فنی ساخت صفحات مسی قالبهای ریختهگری پیوسته صنایع فولادسازی (کریستالایزر)
- حرکت صنعت فولاد به سمت همگامی با محیط زیست
ارسال دیدگاه
شماره 108 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۰۸ نشریه چیلان/ فرصتها و چالشهای «فولاد سبز» را در نشریه .. اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
دکتر جاویدان حاجی آقا محسنی
مدیر عامل شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر
مهدی کرباسیان
رئیس هیات عامل اسبق ایمیدرو
مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا