به گزارش چیلان ،اردشیر سعد محمدی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در حاشیه بازدید از شرکت تجلی و در جمع مدیران این شرکت با اشاره به رشد نقدینگی در کشور و تورم حاصل از این نقدینگی گفت: اینکه شرکت تجلی به عنوان اولین شرکت پروژه محور موفق باشد بسیار مهم است و اگر تجلی نشان دهد در زمینه تولید، ایجاد اشتغال و کنترل نقدینگی موفق است این موضوع می تواند راهکاری برای کنترل نقدینگی کشور باشد .
وی موفقیت تجلی را در گرو تعریف پروژه های بیشتر و ایده های جدید دانست و تشریح کرد: برای ایجاد چنین فضایی تجلی نیازمند یک ساختار قوی است و از همین الان و با توجه به اینکه شرکت تجلی شرکت جوانی است باید این ساختار ایجاد شود.
چون بنده اعتقاد دارم مهمترین بخش برای موفقیت در یک مجموعه ساختار مناسب است و اگر ساختار مناسب نباشد مشکلات در گذر زمان خودش را نشان می دهد.
سعد محمدی نظارت همراه با دقت و نداشتن انحراف از مسیر در زمان به اتمام رساندن پروژه ها را لازمه این موفقیت دانست و افزود: نظارت بر روی زمان اتمام پروژه ها بسیار حیاتی است چون زمان همان پول است و پروژه ای که قرار است تبدیل به گردش شود اگر یکسال تاخیر بخورد به ازای هر ماه تاخیر زیان قابل توجهی رو متوجه سهامدارن خود می کند.
مدیرعامل ومعادن در ادامه با تاکید بر استفاده از نیروی انسانی شایسته برای دستیابی به اهداف شرکت تصریح کرد: هیچ کدام از این برنامه ها محقق نمی شود مگر آنکه ابزار آن یعنی نیروی انسانی شایسته را در اختیار داشته باشیم و این شایستگی در دنیا تعریف دارد و شاخص های کمی برای آن وجود دارد.
وی افزود: تدوین شاخص های کمی در حوزه منابع انسانی از برنامه آتی شرکت ومعادن است و سعی خواهیم کرد که این مهم را در شرکت های زیر مجموعه نیز اشاعه دهیم.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در ادامه با اشاره به اهمیت اکتشافات در حوزه های معدنی و فلزی تاکید کرد: سرفصل همه برنامه ها اکتشافات است چون مقوله خوراک اولیه در پروژه ها یکی از نگرانی های در پروژه های معدنی وفلزی است و اگر در زمینه اکتشافات کار نکنیم در برخی از بخش ها در کشور و در ۱۰ سال آینده به مشکل خواهیم خورد.
وی ادامه داد: رصد، ارزیابی و بررسی اکتشافات جدید باید در تجلی جدی تر پی گیری شود و ما هم به نوبه خود در توسعه معادن پی گیری خواهیم کرد چون در این زمینه به تجهیزات، دانش و آموزش نیاز هست که این موضوعات هم همیشه جاری هست و هر روز در حال تغییر است و نیاز هست همیشه در این زمینه به روز باشیم.
سعد محمدی در پایان با تاکید بر اینکه خروجی همه این تلاش ها و فعالیت ها بحث اقتصادی است خواستار توجه به سود دهی و رشد اقتصادی شرکت ها شد و تاکید کرد: باید این رشد تعریف داشته باشد و برای آن برنامه ها مدون به وجود بیاید تا بتوانیم هم در زمینه نظارت و هم در زمینه اجرا آن را کنترل کنیم.
- ۶١طرح معدنی و فلزی با سه میلیارد دلار ارزش سرمایهگذاری/نقش دانش بنیان ها در ومعادن/نیروگاه سمنان نخستین طرح تکمیلی پیشران/ برنامه ومعادن برای یک واحد جدید کنسانتره سنگ آهن
- رکوردشکنی در اجرای پروژه نیروگاه شهید باکری سمنان/ مجموع سرمایهگذاری “ومعادن” بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است
- «تجلی» به بازیگر اصلی لیتیم کشور تبدیل میشود
- اشتغالزایی و توسعه منطقه با اجرای پروژه پیشران آرتاویل
- ومعادن فراتر از معدنکاری پیش میرود / راهکار نوآورانه شرکت توسعه معادن و فلزات برای غلبه بر چالش انرژی کارساز شد
- نیروگاه خودتامین سمنان سالانه ۳۶۰ مگاوات برق تولید میکند
- دو اقدام شاخص «ومعادن» در سال ۱۴۰۱
- تقسیم سود ۴۰۰ ریالی “ومعادن” به ازای هر سهم/ نصف تولید کنسانتره سنگ آهن کشور در اختیار ومعادن
- آغاز عملیات اجرایی پروژه کارخانه کنسانتره دومیلیون تنی گلالی در کردستان
شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص ..شماره 112 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۱۲ نشریه چیلان/ پیش بینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش