به گزارش چیلان ، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان که به زودی بازار سهام شاهد عرضه اولیه آن خواهد بود، در سال ۱۴۰۰ عملکرد خیرهکنندهای داشته و درآمد فروش آن با رشد ۱۲۳ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۹ به ۷۶۵۸ میلیارد تومان رسیده است. همچنین علیرغم محدودیتهای گاز و برق در سال گذشته، تناژ فروش این شرکت در سال ۱۴۰۰، حدود ۲۱۷ هزار تن معادل ۳۱ درصد بیش از سال ۱۳۹۹ بوده است.
همچنین حجم تولید آهن اسفنجی «فغدیر» که در سال ۱۳۹۹، حدود ۷۲۲ هزار تن بوده با رشد ۲۶ درصدی به بیش از ۹۱۱ هزار تن در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در سال ۱۳۹۹ فاز اول افزایش ظرفیت واحد احیاء مستقیم از ۸۰۰ هزار تن به ۱ میلیون تن را به اتمام رساند و فاز دوم این پروژه از ۱ میلیون تن به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن نیز در سال ۱۴۰۱ مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، مجتمع گندلهسازی بهاباد با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال را نیز در دست احداث دارد که ظرفیت این طرح قابل توسعه به ۵ میلیون تن در سال است. «فغدیر» در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر نیز سهام دارد که از طرحهای توسعه این شرکت میتوان به واحد فولادسازی (اسلب نازک) و نورد پیوسته به ظرفیت ۳ میلیون تن در سال و دو نیروگاه تولید برق اشاره کرد.
جزئیات عملکرد این شرکت را در جدول زیر ببینید:
- تعامل تولیدکنندگان با شرکت ملی گاز و وزارت نفت برای مدیریت چالش تامین گاز صنایع فولادی
- هلدینگ توسعه صنایع و معادن غدیر سه کرسی هیئت مدیره «فولاژ» را به دست آورد/ بلوک مدیریتی آهن و فولاد غدیر ایرانیان به زیرمجموعه «وغدیر» رسید
- ۴ زیرمجموعه «وغدیر» بهزودی در بورس درج نماد میشوند/ پروژه یزد یکِ «فولاژ» تا آخر بهار ۱۴۰۱ به بهرهبرداری میرسد
- معرفی شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان بهعنوان واحد نمونه صنعتی استان یزد
- عوارض ۱۰ درصدی صادرات آهن اسفنجی منصفانه نیست/ نباید در شرایط تحریم نفت، صادرات محدود شود
- نام کدام فولادی ها در میان برگزیدگان ششمین جایزه بهره وری دیده شد؟




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل