
به گزارش چیلان ، مجمع عمومی سالیانه شرکت فولاد #کاوه جنوب کیش امروز برگزار شد و تقسیم سود ۶۴ تومانی به ازای هر سهم به تصویب سهامداران این شرکت رسید.
در مجمع عمومی فولاد کاوه عنوان شد که در سال ۱۴۰۰ با راهاندازی پروژه اکسیژن پلنت، ظرفیت تولید آهن اسفنجی این شرکت ۸٪ افزایش یافته است. برای تامین برق و به جهت مقابله با ریسک قطعی برق، شرکت به دنبال انعقاد قرارداد به صورت BOT است. فولاد کاوه جنوب کیش در نظر دارد به منظور تکمیل زنجیره خود، پروژه گندلهسازی را سریعتر پیش برده تا در شرایط ناپایدار با مشکل تامین مواد مواجه نگردد.
در مجمع فولاد کاوه جنوب کیش همچنین عنوان شد که فروش صادراتی شرکت به صورت مزایدهای بوده است و نسبت به شرکتهای رقیب با نرخ بالاتری فروخته است. با افزایش ظرفیت تولید فولاد از ۱.۲ به ۲.۴ میلیون تن، با توجه به بررسیهای شرکت برای بهترین راه تامین بار فلزی، خرید آهن اسفنجی نسبت به سایر روشها بهای تمامشده مناسبتری دارد.
پیگیری در رابطه با سند مالکیت زمینهای شرکت نیز در حال انجام است و در آینده نزدیک به نتیجه خواهد رسید.
همچنین در این مجمع عنوان شد که شرکت در سال ۱۴۰۱ از نظر هزینهای نسبت به سال گذشته وضع بهتری دارد.
- افزایش سرمایه فولاد کاوه جنوب کیش(سهامی عام) از ۱۵هزار میلیارد به ۳۲ هزار میلیارد ریال
- کاوه ۱۴۰۰ ریال بهازای هر سهم در مجمععمومی سود تقسیم کرد/دستیابی شرکتSKS به ۳۴۴۲ میلیارد تومان سود خالص در سال ۹۹
- هاشم نظام آبادی مدیرعامل هلدینگ کاوه پارس شد + دستاوردهای اتابک در دوران مدیر عاملی
- فاز دوم شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به بهرهبرداری رسید/ اشتغالزایی مستقیم برای ۸۰۰ نفر با سرمایهگذاری ۳۱۱ میلیون یورویی بنیاد مستضعفان
- خبر خوب برای سهامداران کاوه/ فاز دوم فولاد کاوه جنوب کیش به بهرهبرداری رسید+ گزارش تصویری
- اولین ذوب فاز ۲ فولاد کاوه جنوب کیش با موفقیت انجام شد/ زمان آغاز بهرهبرداری آزمایشی از طرح توسعه بزرگ کاوه

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل

محمدجعفر صالحی
معاون خرید ذوب آهن اصفهان

علی اکبر صالحی
مدیرعامل مجتمع صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه