فرزاد ارزانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان جنوب در مصاحبه با خبرنگار چیلان ضمن بیان این نکته که در اصل ۴۴ که متولی آن دولت است بایستی به گونه ای عمل می شد که شاهد یک خصوصی سازی هدفمند و نظام مند باشیم گفت: به بیان بهتر خصوصی سازی باید به شیوه ای عملیاتی شود که در قالب منافع مشترکی که تعریف می گردد، شرکت های خصوصی شده رقیب یکدیگر نشوند.
وی افزود: برای مثال فولادی ها و سنگ آهنی ها می توانند از طریق تعریف سهامداری در منافع یکدیگر شریک شوند. لذا علاوه بر تکمیل زنجیره، کلیه حلقه ها در منافع یکدیگر شریک شده و تضاد منافعی ایجاد نمی شود.
ارزانی خاطرنشان کرد: حال که خصوصی سازی به شکل فعلی و از بالا به پایین عملیاتی شده و از سویی امکان برگشت به عقب وجود ندارد باید وضعیت را مدیریت کرد.
وی تشکیل ستاد زنجیره فولاد را در راستای مدیریت همین شرایط عنوان کرد و گفت: پیشنهاد این است که از این پس خصوصی سازی به صورت سهامدار کردن واحدها در یکدیگر اتفاق بیافتد. بنابراین تجمیع و ادغام واحدهای کوچک در یکدیگر سبب می شود اولا در فعالیت های خود رفیق یکدیگر باشند نه رقیب یکدیگر و ثانیا بهره وری آنها نیز افزایش پیدا می کند چون در واحدهای بزرگ تولیدکننده فولاد کشور بسترهای لازم برای برخورداری از یک زنجیره تولید فراهم است.
مدیرعامل فولاد هرمزگان در خاتمه اظهار داشت: همچنین می توان پس از اصلاح قوانین خصوصی سازی، شرکت های به بهره برداری نرسیده یا کم بازده و بدون بازده را پس از ارزیابی های دقیق به شرکت های توانا و باتجربه واگذار نمود و سپس هزینه سرمایه گذاری فوق را پس از راه اندازی و از طریق منافع حاصل از تولید آن اخذ کرد.
لازم به ذکر است، ادغام و بعضا سهام داری مبحثی است که چند صباحی در کشور مورد توجه قرار گرفته و به تازگی شاهد ایجاد کنسرسیوم مشترک شرکت های فولاد هرمزگان، صبافولاد خلیج فارس و فولاد قشم (اینجا) برای تحقق تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در هرمزگان بودیم.
- خصوصی سازی موفق / به بهانه افتتاح کارخانه ۱۰۰۰۰ تنی کنسانتره سرب نخلک
- دکتر قالیباف در غرفه ذوب آهن اصفهان عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی در حوزه قانونگذاری، یاریگر صنعت فولاد است
- ضرورت احیای ستاد زنجیره فولاد
- ظرفیت تولید غول فولادسازی چین در سال جاری به ۱۵۵ میلیون تن میرسد!
- خداحافظی ارزانی با فولاد هرمزگان/ معرفی مدیرعامل جدید فولاد هرمزگان/ تأکید معروفخانی بر نیروی انسانی، افزایش ظرفیت تولید و طرحهای توسعهای
- تخصیص سهمیه صادرات به شرکتهای فولادی در دست بررسی است/ «ستاد زنجیره فولاد» با حضور تشکلهای بخش خصوصی تشکیل میشود/ نباید بازار صادراتی شمش خود را تقدیم دیگران کنیم + جزئیات کامل نشست خبری
- ثبت چهارمین رکورد تولید ماهانه تختال در فولاد هرمزگان در سال جاری
- همافزایی فولادسازان با نوردکاران برای عبور از بحران/ فولاد ایران با وجود تحریمها، حضور موثری در بازارهای بینالمللی داشته است
- پاسخ محلوجی به لیلاز؛۴۰ سال غارت به اسم خصوصیسازی؟
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
اقای محلوحی- عملکرد شما در وزارت معدن وفلزات جای بسیار نقد دارد -شما با پرسنل وزارت چه کرد؟ همه را مجبور به بازخریدی کردید؟ معادن را به خصولتی ها دادید-یزدانی ها که بودند؟ تکادو پشت اش که بود؟ مجتمع قاعم الرضا پشت اش که بود؟ اقای کلاهدوز کجاست؟ تمام اموال بیت المال را خورد و الان کانا دا است؟شما هرکز جواب این ملت و خانوده شهدا و رزمندکان و…. نمی توانید بدهید- اگر قیامتی است ؟ که هست؟ انجا باید جواب بدهید در برابر حق الناس که خوردید وتلف کردید؟
پرونده شما بسیار سنگین است متاسفاته این سامانه نمتواند نظرات را بکیرد