- آگهی استخدام در شرکت صنایع فولاد نور
- رانت ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی بازار فولاد در جیب عدهای قلیل!/ کلامی که انجمن فولاد از سال ۹۷ گوشزد میکند
- دوره کاربردی ” مهندسی فروش و ارتباط با مشتریان در صنعت فولاد ایران”
- کلیات طرح مجلس برای تنظیم بازار فولاد تصویب شد/ جزئیات این طرح مجدداً کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی میشود/ مخالفت دولت با طرح مجلس
- غلبه بر رکود تورمی با اهرم صنعت فولاد/ چرا سیاستگذاری فعلی صنعت فولاد اشتباه است؟
- به خاطر مداخله دولت رانت ۱۲ هزار میلیارد تومانی در بازار فولاد ایجاد شد
- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / ورق گرم فولاد مبارکه ۱۵ درصد بالاتر از نرخ پایه معامله شد
- مدال افتخار ملی صادرات به ذوب آهن اصفهان رسید +تصاویر
- زمان بهرهبرداری از طرح فولادسازی فولاد سفیددشت
- واکنش رئیس جمهور به حواشی قیمتگذاری دستوری فولاد: از مداخلات غیرکارشناسی در بورس پرهیز شود/ قیمتگذاری کالاها باید بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا باشد

فرزاد ارزانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان جنوب در مصاحبه با خبرنگار چیلان ضمن بیان این نکته که در اصل ۴۴ که متولی آن دولت است بایستی به گونه ای عمل می شد که شاهد یک خصوصی سازی هدفمند و نظام مند باشیم گفت: به بیان بهتر خصوصی سازی باید به شیوه ای عملیاتی شود که در قالب منافع مشترکی که تعریف می گردد، شرکت های خصوصی شده رقیب یکدیگر نشوند.
وی افزود: برای مثال فولادی ها و سنگ آهنی ها می توانند از طریق تعریف سهامداری در منافع یکدیگر شریک شوند. لذا علاوه بر تکمیل زنجیره، کلیه حلقه ها در منافع یکدیگر شریک شده و تضاد منافعی ایجاد نمی شود.
ارزانی خاطرنشان کرد: حال که خصوصی سازی به شکل فعلی و از بالا به پایین عملیاتی شده و از سویی امکان برگشت به عقب وجود ندارد باید وضعیت را مدیریت کرد.
وی تشکیل ستاد زنجیره فولاد را در راستای مدیریت همین شرایط عنوان کرد و گفت: پیشنهاد این است که از این پس خصوصی سازی به صورت سهامدار کردن واحدها در یکدیگر اتفاق بیافتد. بنابراین تجمیع و ادغام واحدهای کوچک در یکدیگر سبب می شود اولا در فعالیت های خود رفیق یکدیگر باشند نه رقیب یکدیگر و ثانیا بهره وری آنها نیز افزایش پیدا می کند چون در واحدهای بزرگ تولیدکننده فولاد کشور بسترهای لازم برای برخورداری از یک زنجیره تولید فراهم است.
مدیرعامل فولاد هرمزگان در خاتمه اظهار داشت: همچنین می توان پس از اصلاح قوانین خصوصی سازی، شرکت های به بهره برداری نرسیده یا کم بازده و بدون بازده را پس از ارزیابی های دقیق به شرکت های توانا و باتجربه واگذار نمود و سپس هزینه سرمایه گذاری فوق را پس از راه اندازی و از طریق منافع حاصل از تولید آن اخذ کرد.
لازم به ذکر است، ادغام و بعضا سهام داری مبحثی است که چند صباحی در کشور مورد توجه قرار گرفته و به تازگی شاهد ایجاد کنسرسیوم مشترک شرکت های فولاد هرمزگان، صبافولاد خلیج فارس و فولاد قشم (اینجا) برای تحقق تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در هرمزگان بودیم.
- وزارت فولاد هند ادغام RINL-NINL را مورد بازبینی دوباره قرار می دهد
- مخالفت اتحادیه اروپا با ادغام تاتااستیل و ThyssenKrupp
- فولادساز آمریکایی به دنبال ایجاد فرصت های سرمایه گذاری مشترک
- تناسب تولید در صنایع بالادست و پایین دست
- ادغام شرکت های فولادی در هرمزگان و خوزستان جدی است
- دو راهکار ایجاد توازن در زنجیره فولاد

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران