

قطعا جهش تولید با بستر مناسب امکانپذیر خواهد بود. در خوشبینانهترین حالت ممکن، نیمی از صنایع کشور یا تعطیل هستند و یا با حداقل تولید فعالیت دارند، با این وجود چندی است بهخاطر رفاه عمومی، صنعت فولاد و برخی صنایع دیگر را ملزم به خاموشی کردهاند تا جبران کسری تولید در زمینه برق را داشته باشند.
از آثار تورمی این تعطیلیها اگر بگذریم اما از آثار کمبود نیروی برق نمیتوان گذشت، جایی که نیاز به برنامهریزیهای بلندمدت داشته است. چون پیشبینی رشد مصرف امری متداول در توسعه صنعت برق بوده است اما تحریمها و کسری بودجه، امکان سرمایهگذاری جهت احداث نیروگاهها را با مشکل مواجه کرده است.
در بهترین حالت احداث یک نیروگاه به همراه پست انتقال نیرو و خطوط انتقال نیرو اگر از همین امروز استارت زده شود، پنج سالی به طول خواهد انجامید.
این در حالی است که کسری تولید ۱۲ هزار مگاوات اعلام شده، یعنی ۲۰ درصد ظرفیت تولید کنونی. بنابراین برای جهش تولید در پنج سال آینده علاوه بر رفع کسری تولید کنونی، نیاز است که بار مصرفی صنایع تعطیل و نیمهتعطیل و صنایع جهشیافته را تامین کرد.
انجام این مهم به تشویق سرمایهگذاری در تولید برق نیاز دارد. با ترغیب سرمایهگذاران و تقویت سرمایهگذاری مردمی و بخش خصوصی باید تولید برق کشور را افزایش داد تا بتواند جوابگوی ضرورتهای جهش تولید باشد.
- اعلام حمایت فولادسازان القایی از طرح جدید مدیریت بازار دولت
- چشمانداز بازار و صنعت فولاد در سال جاری
- همه ایرادهای شیوهنامه جدید تنظیم بازار فولاد/ صدور دستور کاهش صادرات فولاد/ زیر سوال بردن کل نظام توزیع فولاد در شیوهنامه جدید/ پسروی با مبنا قرار دادن قیمتهای CIS/ تأثیر منفی شیوهنامه بر بازار بورس
- افزایش تعرفه صادرات شمش فولادی به افزایش صادرات میلگرد منجر نمیشود/ چرا صادرات میلگرد به بسیاری از کشورها توجیه اقتصادی ندارد؟
- وزارت صمت فولادسازان را دور زد/ تعامل نمیکردیم، مجوز صادرات نمی دادند+ ویدئو
- رانت هر کیلو ۱۰ هزار تومانی قیمت ورق فولادی در بورس کالا/ عرضه فولاد به شیوه مچینگ حذف شود




مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا

مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل