به گزارش چیلان ،مهدی کوهی در پنل تخصصی این کنفرانس افزود : کشور ایران به لحاظ منابع معدنی بسیار غنی است و لذا نیاز است فرایند شناسایی،اکتشاف و استخراج از معادن کشور بر اساس یک برنامه ریزی هدفمند در دستور کار قرار بگیرد تا صنایع فولادی بدون دغدغه تامین مواد اولیه، با تمرکز بر رشد تولید توسعه را در ابعاد مختلف برای کشورمان رقم بزنند.
وی تصریح کرد : یکی از ابزارهای اساسی در فرایند استخراج از معادن، ماشین آلات معدنی می باشد که این تجهیزات در کشورمان متاسفانه قدمت بالایی دارند و لذا نیاز است نوسازی ماشین آلات معدنی با تکیه بر استفاده از توان داخل در دستور کار قرار بگیرد و همزمان با این رویکرد و با رعایت الزامات زیست محیطی و بهره گیری از تکنولوژی های نوین به سمت معدن کاری سبز حرکت کنیم.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ادامه داد : تزریق مواد اولیه به خطوط تولید فولاد ضمن ایجاد ارزش آفرینی در داخل کشور، مانع خروج ارز می شود و در این مسیر بهره گیری از پتانسیل های شرکت های دانش بنیان نقش کلیدی دارد.
وی گفت : ذوب آهن اصفهان بنیانگذار تولید فولاد در ایران است و در ساخت و راه اندازی صنایع فولادی در سطح کشور نقش بی بدیلی ایفا کرده است اما هم اکنون توسعه فولاد در سطح کشور روند رو به رشدی را طی می کند و لذا نیاز است برای تامین پایدار مواد اولیه با رویکرد بهره گیری از ظرفیت های داخلی، راهبردی اساسی تدوین گردد.
کوهی اظهار داشت : ذوب آهن اصفهان طرح های توسعه ای بسیار خوبی برای منطقه معدنی سنگان دارد تا از این طریق ظرفیت تولید این معدن افزایش یابد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در ادامه به اهمیت تامین پایدار سایر یوتیلیتی های مورد نیاز تولید فولاد در کشور پرداخت و گفت : تامین پایدار آب، برق و گاز در فرایند تولید فولاد نقش حیاتی دارد اما صنعت فولاد به عنوان یک صنعت ارزش آفرین در تابستان قطعی برق و در زمستان قطعی گاز را تجربه می کند و در این زمینه راهکارهایی مانند قطع انرژی بخش صنعت برای تامین انرژی سایر بخش های کشور رویکرد منطقی نیست.
- توسعه صادرات به کشورهای همسایه ، برنامه مهم ذوب آهن است
- دیدار مدیرعامل ذوبآهن اصفهان با رییس جمهور
- عرضه مغولستان محرک تقاضای چین شد / رشد ۷۳.۷ درصدی واردات زغال کک به چین / میانگین قیمت به ۱۹۰ دلار افت کرد
- همراستایی تولید فولاد و رعایت استانداردهای زیست محیطی در ذوب آهن
- بهره برداری از پروژه پلنت اکسیژن ذوب آهن در تابستان سال جاری
- ذوب آهن اصفهان برای توسعه حمل و نقل ریلی در کنار دولت است
- مدیر عامل ذوب آهن در نشست تخصصی انرژی: توسعه صنعت، نیازمند انرژی و تصمیم گیری به روز است
- افزایش همکاریهای فولاد مبارکه و ذوبآهن در مسیر رشد و توسعه کشور
- فولاد مبارکه و ذوبآهن فرصتها و ظرفیتهای مشترک زیادی دارند
شماره 108 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۰۸ نشریه چیلان/ فرصتها و چالشهای «فولاد سبز» را در نشریه .. اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
دکتر جاویدان حاجی آقا محسنی
مدیر عامل شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر
مهدی کرباسیان
رئیس هیات عامل اسبق ایمیدرو
مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا