آمار سال 97 فولاد ایران منتشر شدرشد ۳۱ درصدی مصرف ظاهری فولاد میانی در کشور/ مصرف ظاهری محصولات فولادی افت ۵ درصدی را شاهد بود
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گزارش آماری سال 1397 فولاد ایران را منتشر کرد که بر اساس این گزارش، مصرف ظاهری فولاد میانی ایران با 31 درصد رشد به 19.8 میلیون تن نزدیک شد درحالی که مصرف ظاهری محصولات فولادی افزایشی بوده و با 19 درصد افت به حدود 19.6 میلیون تن رسید. انجمن توليدكنندگان فولاد ایران همچنین در گزارش آماری خود اعلام کرده که در سال 97، صادرات محصولات فولادی و فولاد میانی هر دو کاهشی بوده است.

به گزارش  چیلان ، آمار مصرف ظاهری فولاد میانی و محصولات فولادی نیز گویای این موضوع است که مصرف فولاد میانی با ۳۱ درصد رشد از ۱۵ میلیون و ۶۳ هزار تن به ۱۹ میلیون و ۷۹۹ هزار تن رسیده است که ۱۰ میلیون و ۸۸۱ هزار تن بیلت و بلوم و ۸ میلیون و ۹۱۸ هزار تن اسلب در کشور به مصرف رسیده است. رشد مصرف بیلت و بلوم ۴۲ درصد و اسلب ۲۰ درصد گزارش می شود.

این درحالی است که مصرف ظاهری محصولات فولادی در کشور با افت ۵ درصدی همراه شده و از ۲۰ میلیون و ۵۹۲ هزار تن به ۱۹ میلیون و ۶۱۱ هزار تن کاهش یافته است.

بیشترین مصرف ظاهری را درمیان محصولات فولادی، ورق گرم داشته که البته با افت ۶ درصدی ۷ میلیون و ۶۳۵ هزار تن شده است.

درمقابل  مصرف ظاهری میلگرد با افزایش ۸ درصدی به ۶ میلیون و ۲۱۳ هزار تن رسیده است. مصرف ظاهری ورق سرد با ۸ درصد کاهش ۲ میلیون و ۷۸۱ هزار تن و ورق پوششدار با ۱۷ درصد افت یک میلیون و ۵۴۲ هزار تن شده است.

مصرف ظاهری تیرآهن هم با ۱۸ درصد کاهش ۸۱۶ هزار تن شده است.

مصرف ظاهری آهن اسفنجی هم با ۱۸ درصد رشد از ۲۱ میلیون و ۸۴۷ هزار تن در سال ۹۶ به ۲۵ میلیون و ۸۲۶ هزار تن رسیده است.

بررسی های  چیلان  نشان می دهد همانگونه که گفته شد سهم ورق گرم از کل تولید محصولات فولادی ۳۶.۸ درصد، میلگرد ۳۶.۳ درصد، ورق سرد ۱۱.۸ درصد، ورق پوششدار ۶.۸ درصد و تیرآهن ۴.۸ درصد بوده است.

بررسی سهم صادرات نیز نشان می دهد سهم فولاد میانی از صادرات کل فولاد کشور ۵۸.۲ درصد، میلگرد ۱۹.۷ درصد، ورق گرم ۷.۹ درصد، آهن اسفنجی ۶.۳ درصد، تیرآهن ۲.۹ درصد و ورق پوششدار ۲ درصد بوده است.

در بخش واردات نیز سهم ورق سرد ۲۷.۱ درصد، ورق پوششدار ۲۴ درصد، ورق گرم ۳۳.۶ درصد، میلگرد ۴ درصد، فولاد میانی ۲.۷ درصد و تیرآهن ۲.۳ درصد بوده که سهم ورق ها در واردات همچنان بالاست.

در این باره بیشتر بخوانید:

جزئیات آمارهای سال ۹۷ و تحلیل های کاربردی فولاد ایران را در کتاب سال فولاد ایران مطالعه نمایید.
ثبت سفارش و خرید از طریق شماره های ۴-۸۸۵۵۱۷۰۱

2 11 3

2

تاریخ انتشار : ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۹
شناسه مطلب : 25211
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی